Ambassadør

Madblogger, Instagrammer.

Mit navn er Maria, 32 år
Gift og med 2 børn.
Jeg har altid haft en stor passion for at lave mad og udforske nye smagsoplevelser.
Jeg elsker at springe ud i ukendt farvand, når det kommer til madlavning, om det så er en succes eller en justering.
Men hvis man ikke prøver noget nyt, bliver det alt for ensformigt.
Til dagligt er jeg pædagogisk leder i en integreret inst. med vuggestue og børnehave.

Hvad er lækre tallerkener og skåle for mig? Det skal være et lækkert og unikt design, som udstråler god kvalitet. Det skal stråle på bordet ved bordopdækning, så de kan shine alene uden for meget kreativitet. Derfor elsker vi det nordiske design og brede udvalg fra SevenSpoons, deres service oser af design og kvalitet og opfylder alle mine behov til en flot bordopdækning. Samt der er mange forskellige varianter at vælge imellem, så man kan finde lige præcis de tallerkener, som matcher dit hjem💚

Vinanmelder, Instagrammer

 

Bag Copenhagenwinelover gemmer der sig en vinnørd, som elsker at dele sin passion for vin. Jeg har interesseret mig for vin i over 20 år, og jeg elsker at smage, dufte og drømme mig væk i vinens verden.

Jeg tror helhjertet på, at vin ikke skal være for højrøvet. Og at man med lidt simpel viden om vin kan gøre sine oplevelser meget større. Jeg går også meget op i samspillet mellem mad og vin. Man kan få en mellemgod vin til at smage helt fantastisk, hvis man sætter den rigtige mad til – og man kan ødelægge en rigtig god flaske med den forkerte mad. Jeg har en særlig forkærlighed for vine fra Tyskland, Frankrig og Italien, men drikker også vine fra Spanien, Østrig, Argentina, Portugal og USA.

Og hvad er så et godt vinglas for mig? Det skal ikke være for tungt – det skal ligge godt i hånden – det skal være i en god kvalitet – og balancen i glasset skal være i orden, så man kan ”swinge vinen rundt”, uden den ryger på gulvet. Typen af vinglas afhænger meget af den vin, jeg drikker, for man kan smage – og ikke mindst dufte – forskel på vinen alt efter størrelsen på glasset. Så jeg har altid et par forskellige glas at vælge imellem. Til sidst vægter jeg også designet på glasset højt. Jeg er uden tvivl til de mere elegante og simple vinglas. Et vinglas skal ikke have alle mulige krummelurer, og det skal også være ufarvet glas, så man tydeligt kan se farven på vinen. Det er derfor, at jeg godt kan lide udvalget fra Seven Spoons, for de har vinglas, som opfylder alle mine kriterier. Og der er mange forskellige at vælge imellem, så man kan finde lige præcis de vinglas, man har brug for.

Madblogger, Instagrammer

Jeg hedder Tine og er 39 år.

Jeg er uddannet ernæringsassistent og arbejder til dagligt i en daginstitution, hvor jeg har æren af at lave mad til nogle enormt madmodige og madglade børn. Derudover laver jeg også en masse mad på hjemmefronten til min mand og vores 3 børn på 10, 12 og 15 år, som jeg må erkende ikke alle er ligeså store madøre, som dem jeg laver mad til i dagtimerne.
Det afholder mig dog ikke fra at lege og udforske en hel masse i køkkenet derhjemme, og det ender som regel med nogle ret lækre resultater.

 
Når jeg har stået og kræset med madlavningen, synes jeg det er vigtigt, det bliver serveret og præsenteret indbydende og lækkert, så man får endnu mere lyst til at spise. Det første, vi spiser med, er jo øjnene.
Derfor er servicet også enormt vigtigt. En lækker skål eller en smuk tallerken vækker også appetitten, og et lækkert måltid skal gå hånd i hånd med lækkert service.
Jeg er derfor personligt helt vild med designet fra sevenspoons, da det har et smukt og lækkert design og udstråler kvalitet.
Og med et bredt udvalg af farver og modeller er der noget for enhver smag.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.