En opskrift på sprøde og saftige deruns, som bare smelter på tungen.
Opskrift på sprøde deruner / Collage Vi, foto depositphotos.com/p>Klassiske vores landsmande deruner i en ny opskrift. Den sprøde skorpe og saftigheden af sådanne deruner er simpelthen ikke til at stå for.
Vigtigst af alt tager opskriften dig ikke mere end 5 minutter.
Nu behøver du ikke at stå ved rivejernet i 20 minutter. Du skal bare bruge din blender og lidt tid til at stege derunerne.
Du kan også lide: Du behøver kun 1 kål: en super smart opskrift på en sund salat
Hurtige og sprøde deruner – opskrift
Det skal du bruge:
- Kartofler – 5 mellemstore kartofler
- Æg – 1 stk.
- Løg – 1 mellemstort løg
- Salt, krydderier efter smag
- Creme fraiche
Vask, skræl og skær kartoflerne i tern.
Pil løgene, og skær dem i skiver.
Send en del af kartoflerne og halvdelen af løgene i blenderen. Forbered dejen til derunes i 2 omgange.
Kartoflerne behøver ikke at blive vredet ud med hænderne, men du bør stege de sprøde deruner med det samme.
Sprøde deruns opskrift / depositphotos.com/p>Tilsæt salt, krydderier efter smag og 1 æg til den resulterende dej til deruns.
Bland straks dejen til derricks, indtil den er homogen.
Varm en stegepande godt op, hæld lidt olie på, og brug en spiseske til at fordele dejen til derricks.
Steg de sprøde deruns i 2 minutter på hver side.
Læg derunerne på en serviet for at fjerne den resterende olie, og server dem med creme fraiche, kaviar eller dine yndlingstoppings.
Se video om, hvordan du laver lækre og sprøde deruns – opskrift:
Hvem er alionakarpiuk
alionakarpiuk er en populær vores landsmand madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt eksklusive opskrifter på udsøgte retter. Mere end 60.000 brugere af det sociale netværk abonnerer på alionakarpiuk.
Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.