Kokkeknive

DEN JAPANSKE KNIVFAVORIT, DER DÆKKER ALLE KØKKENETS SKÆREOPGAVER

Nok den mest almindelige kniv i de danske køkkener, og ofte også kaldet for køkkenkniv. En kokkekniv er alsidig idet den kan bruges til de fleste opgaver under madlavningen, og denne type kniv er derfor også den mest populære. Brug den for eksempel til de grundlæggende køkkenopgaver, f.eks. til at hakke frugt og grøntsager, snitte kød i tern, eller til at skære ost i skiver.

Ikke på lager
-26%
1.399,00 DKK
-26%
1.399,00 DKK
-26%
1.399,00 DKK
-29%
-25%
1.199,00 DKK
Favorit
Ikke på lager

En kokkekniv må gerne veje et sted mellem 75-250 gram, det kan hjælpe med stabiliteten og måden hvorpå du håndterer den skarpe klinge. De er som regel 20-25 centimeter lange, og kan være lavet af mange forskellige materialer. Carbon stål og rustfrit stål er de to mest populære typer på grund af deres fremragende egenskaber i køkkenet.

Carbon stål er et traditionelt materiale som er let at slibe. Rustfrit stål er også et fremragende valg da det er langtidsholdbart og nemt at passe på. Det vigtigste er at beslutte, hvilken type ydeevne du ønsker af din kniv, samt hvor meget du ønsker at vedligeholde kniven løbende.

Hvis du kun har én kniv i køkkenskuffen, så bør det være en skarp kokkekniv af høj kvalitet. På denne måde undgår du farlige situationer på grund af sløvhed eller skader i form af rust eller lignende.

Populære katagorier