Gudies & opskrifter

krebsehaler, en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecoctail. 

Krebsehaler kan fint skiftes ud med rejer eller evt. fisk som laks. 

Nogen elsker rejecocktail, jeg elsker krebsecoctail!

Hvad du til?? 

OPSKRIFT
——————

2pers

1/2 bøtte Krebsehalser

6 cherrytomater, i små stykker  

1 lille stykke agurk, i små stykker

1 avocado, i tynde skiver

I frisk mozerella, smuldret   

1 nips Flagesalt 

1 Nips peber 

1 avocado til pynte blomst, kan undlades

Dressing

2spsk creme fraiche, 

1 tsk citron/lime saft 

1 tsk sennep

1 tsk mayonnaise  

2tsk fyldurterdild  

3 dråber tabasco 

salt og peber

Fremgangsmåde

Kom en halv avocado fordelt ud på hver tallerken i den ene side som en halv bue, herefter kommer du cherrytomater, agurker, krebsehaler på avocado buen. Smuldre lidt mozerella over samt  lidt flagesalt.

Avocado blomst, halver avocadoen og skær den i tynde tynde skiver, og tryg den forsigtig ud til en lang række, rul nu forsigtigt avocadoen sammen til en blomst. 

Dressing:

Bland alle ingredienserne i en lille skål, som stilles på tallerkenen, så man selv kan komme den ønskede mængde dressing på.    

madoglivsnyderi's profile picture

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Andre indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.