krebsehaler, en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecoctail.
Krebsehaler kan fint skiftes ud med rejer eller evt. fisk som laks.
Nogen elsker rejecocktail, jeg elsker krebsecoctail!
Hvad du til??
OPSKRIFT
——————
2pers
1/2 bøtte Krebsehalser
6 cherrytomater, i små stykker
1 lille stykke agurk, i små stykker
1 avocado, i tynde skiver
I frisk mozerella, smuldret
1 nips Flagesalt
1 Nips peber
1 avocado til pynte blomst, kan undlades
Dressing
2spsk creme fraiche,
1 tsk citron/lime saft
1 tsk sennep
1 tsk mayonnaise
2tsk fyldurterdild
3 dråber tabasco
salt og peber
Fremgangsmåde
Kom en halv avocado fordelt ud på hver tallerken i den ene side som en halv bue, herefter kommer du cherrytomater, agurker, krebsehaler på avocado buen. Smuldre lidt mozerella over samt lidt flagesalt.
Avocado blomst, halver avocadoen og skær den i tynde tynde skiver, og tryg den forsigtig ud til en lang række, rul nu forsigtigt avocadoen sammen til en blomst.
Dressing:
Bland alle ingredienserne i en lille skål, som stilles på tallerkenen, så man selv kan komme den ønskede mængde dressing på.
