En perfekt personlig gave

Hos SevenSpoons tilbyder vi også indgravering af dine knive. Vi kan indgravere i både skaftet og i selve knivbladet. Det er vores måde at gøre vores knive personlige på.

Måske står du og skal finde på en gave til en af dine gode venner, som elsker at lave mad. Og hvad kunne så være mere perfekt end at give den glade fødselar en SevenSpoons kokkekniv, der er indgraveret med personens fødselsdato, stjernetegn eller kælenavn.

Det kan også være, det din egen fødselsdag, du gerne vil mindes. Her kan du også gå ind og få lavet en lille indgravering af eget navn eller lignende, som du kan vise frem til lejligheden.

Når man giver en gave, vil man gerne skille sig ud. Gaven skal være unik og personlig, så modtageren med det samme føler en speciel tilknytning til både genstanden og giveren.

Uanset anledningen er indgravering en oplagt gaveide til alle madelskere – med en personlig gravering får du nemlig den helt unikke gave. En gave, som vil få stor betydning for modtageren i mange år fremover.

 

INDGRAVERING I SKAFTET

Hos SevenSpoons kan du få f.eks. dit navn indgraveret i skaftet på dine knive. Så hvis du opbevarer dine knive i en knivblok, vil du hele tiden kunne nyde synet af den flotte indgravering.

En laserindgravering i skaftet koster 149,- kr. og kan bestilles her på vores hjemmeside.

Se her

INDGRAVERING I KNIVBLADET

Hos SevenSpoons kan du få f.eks. dit navn indgraveret i bladet på dine knive. Så hvis du opbevarer dine knive på en knivmagnet, vil du hele tiden kunne nyde synet af den flotte indgravering.

En laserindgravering i knivbladet koster 300,- kr. og kan bestilles her på vores hjemmeside.

Se her