Ingen varer i kurven.
Alt du bør vide om knive
Hvilke køkkenknive af carbon stål er bedst? Rustfrit stål eller Carbon stål? Carbon ståltyper 1095 Carbon og 15N20 nikkelstål (damaskus) [...]
HVORFOR VÆLGE EN KNIV FRA SEVENSPOONS? Da SevenSpoons tilbyder vidt forskellige knive, der er fremstillet via diverse smedemetoder og materialer, [...]
HVORDAN FREMSTILLES VORES DAMASKUS KNIVE? Hårdheden på stålet måler man typisk på Rockwell-skalaen, hvor man angiver en karakter alt efter, [...]
HVAD ER DAMASKUS KNIVE? HISTORIEN BAG DAMASKUS KNIVENE FRA SEVENSPOONS Hos SevenSpoons samarbejder vi med to brødre fra den berømte Himalaya bjergkæde. De er [...]
HVORDAN FREMSTILLES VORES JAPANSKE KNIVE? Japanske knive er blevet mere eller mindre uundværlige for entusiasten, der går op i sit [...]
Hvordan behandler man en Japansk kokkekniv? Japanske knive har tendens til at være tyndere og lavet af hårdere stål sammenlignet [...]
Typer af Japanske kokkeknive Japanske køkkenknive har udviklet sig fra simple knive med tunge blade (i stil med Deba), som [...]
Det er vigtigt at vide, hvordan din kniv skal behandles, så den kan holde i flest mulige år. Herunder finder [...]
RustfriT stål Det er vigtigt at vide, hvordan din kniv skal behandles, så den kan holde i flest mulige år. [...]
Carbon-stål (højt indhold af kulstof) Det er vigtigt at vide, hvordan din kniv skal behandles, så den kan holde [...]
LASAGne Arbejdstid 60 min. Holdbarhed 3 dage Antal 4 pers. Ingredienser 2 tsk. [...]
BIKSEMAD COMFORT-KLASSIKER Arbejdstid 60 min. Holdbarhed 3 dage Antal 4 pers. Ingredienser 500 [...]
Brændende kærlighed med luftig kartoffelmos Arbejdstid 60 min. Holdbarhed 3 dage Antal 10 [...]
Don't have an account? Register one!
Brugernavn eller e-mailadresse *
Adgangskode *
Husk mig Log ind
Mistet din adgangskode?