Er du til hjemmelavede pommes? Er de her kartofler helt sikker noget lige for dig, MUMS de lækre, og der var ikke en tilbage i Fadet herhjemme.
OPSKRIFT
——————
4pers.
1200g små kartofler
1,5L solsikkeolie
Flageslat
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne 10min og hæld vandet fra- læg låget på og damp kartoflerne tørret
Imens sætter du olien over i en gryde,
Varm olien op, til den bobler om et grilspyd.
Giv alle kartoflerne et let tryk så så de åbner sig lidt eller halver dem.
Hæld derefter kartoflerne ned i små hold, i den varme olie med en hulske, og tag dem op efter 2 min. Lad dem ligge et kort øjeblik, Også skal de ned i olien igen til de sprøde og gyldne det tager ca 10min, hold øje med dem dem!
Tag dem over i et fad (beklædt med køkkenrulle) og drys til sidst med flagesalt.