EN UNG MAND MED MOD TIL AT STARTE OP MIDT I CORONA-PANDEMIEN

Mikkel Nurby er uddannet kok og har været i faget siden teenageårene. Efter en rejse rundt i verden i flere år kom han i 2018 tilbage til Danmark, hvor han stiftede firmaet SevenSpoons, som har til huse i Fredericia. Firmaet sælger bl.a. kvalitetsknive efter eget design og i udsøgte materialer. De unikke knive fremstilles i hånden af lokale smede i Pakistan, Japan og Sverige.

I 2019 lancerede SevenSpoons en webshop. Webshoppen er under konstant udvikling, og Mikkel er med hele vejen lige fra udvælgelse af de nye produkter til forsendelse deraf. Mikkel sætter en stor ære i at sælge de bedste produkter og samarbejder med professionelle kokke, som tester knivene, før du får dem i hånden.

VI FOKUSRE PÅ AT ALLE VORES KNIVE ER DESIGEDE I DANMARK

Hos SevenSpoons sælger vi kokkeknive af høj kvalitet. Vi rejser selv verden rundt for at finde de bedste smede, som arbejder med de bedste lokale materialer, og sammen med dem designer og udvikler vi vores knive. 

Det er en omhyggelig proces, som inkluderer alt fra danske designforslag, lokale tegninger og fremsendelse af prøveknive til godkendelse. Og før vi sætter vores knive til salg på webshoppen, bliver de testet af Mikkel selv og andre professionelle kokke. Det er vores måde at sikre dig et kvalitetsprodukt på.

SAMARBEJDET MELLEM OS & SMÅ LOKALE SMEDE

Vi samarbejder som sagt med lokale smede rundt omkring i verden. Vi føler det er den rigtige måde at opnå kvalitet på.

 I øjeblikket samarbejder vi med smede i Vest-himalaya bjergkæden, som fremstiller vores Damaskus-knive , smede i Fukui i Japan, som fremstiller vores japanske knive og med nogle lokale smede i Sverige, som står bag vores nordiske knive