Gudies & opskrifter

kryddersmør er super lækkert tilbehør til flute, kød eller til grønsagerne.

OPSKRIFT
——————

1 blomkål
200g smør
1/4 citron, saften herfra
1 håndfuld frisk persille, fint hakket
1-2 solo hvidløg, fint revet (4-8 alm)
2 nips flagesalt
10 blade basilikum, fint hakket
3 soltørrede tomater, fint hakket
Frisk mozeralla, i skiver
1dl, emmentalla, groft revet

Fremgangsmåde

Kom smøret i en skål og tilføj hvidløg, persille, citronsaft, basilikum, flagesalt og soltørredetomater, mos/bland det hele sammen med en gaffel, så det bliver blandet godt ind i smøret.
Stil det på køl.
Tænd ovnen på 200grader varmluft.
Fjern bladene fra blomkålen og put blomkålen ned i en ildfast skål, smør hele blomkålshoved godt ind med butter hack/kryddersmørret, lig derefter de friske mozeralla skiver over og drys med revet emmentalla.
Sæt det ind i den forvarmet ovn i 20-30min alt efter hvor meget bid du ønsker i blomkålen!!! Jeg gav mit 20min, men kan godt lide der har lidt bid.

madoglivsnyderi's profile picture

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Andre indlæg
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.