kryddersmør er super lækkert tilbehør til flute, kød eller til grønsagerne.
OPSKRIFT
——————
1 blomkål
200g smør
1/4 citron, saften herfra
1 håndfuld frisk persille, fint hakket
1-2 solo hvidløg, fint revet (4-8 alm)
2 nips flagesalt
10 blade basilikum, fint hakket
3 soltørrede tomater, fint hakket
Frisk mozeralla, i skiver
1dl, emmentalla, groft revet
Fremgangsmåde
Kom smøret i en skål og tilføj hvidløg, persille, citronsaft, basilikum, flagesalt og soltørredetomater, mos/bland det hele sammen med en gaffel, så det bliver blandet godt ind i smøret.
Stil det på køl.
Tænd ovnen på 200grader varmluft.
Fjern bladene fra blomkålen og put blomkålen ned i en ildfast skål, smør hele blomkålshoved godt ind med butter hack/kryddersmørret, lig derefter de friske mozeralla skiver over og drys med revet emmentalla.
Sæt det ind i den forvarmet ovn i 20-30min alt efter hvor meget bid du ønsker i blomkålen!!! Jeg gav mit 20min, men kan godt lide der har lidt bid.