Køkkenværktøj

KØKKENKNIVE DER BESTÅR AF 67 LAG JAPANSK STÅL, GØR DEM UNIKKE

Vores mageløse japanske køkkenknive er smedet af 67 lag VG10-stål, og det gør dem unikke og enestående. Japanske kokkeknive er noget ganske særligt, da de er udviklet og forfinet i Japan. Stålet har stor agtelse i hele verdenen, på grund af hårdheden og dens særlige skarphed. Kokkeknivene skærer skarpt på grund af deres stærke knivblad og det betyder også, at de japanske køkkenknive holder længere.

Vi anbefaler især den populære japanske knivtype ved navn Gyuto kokkekniven, Santoku kokkekniven og utilitykniven.

Gyuto kokkekniven.Det er en køkkenknivmed et knivblad på 21 cm og et vuggeskær. Den anvendes især som en klassisk europæisk køkkenkniv.

Santoku kokkekniven.Det er en alsidig japansk køkkenkniv, med et bredt knivblad som giver god plads til dine hænder, når du skal snitte eller hakke grønsager og kød.

Utilitykniven.Det er en praktisk og alsidig køkkenkniv med et knivblad på 12 cm og et let vuggeskær. Den kan anvendes som en god urtekniv til at skrælle løg eller på skærebrættet til grøntsager og kød. Med et smalt og fleksibelt skæreblad kan Utilitykniven også anvendes til at filetere fisk og udbene fjerkræ.

Vi har samlet et særligt knivsæt til dig, med vores mest populære køkkenknive.

Den har vi givet navnet “Smukke Skarpe Knive” hvor du får sæt køkkenknive, som du kan bruge til alle slags skæreopgaver i dit køkken.

Er du i tvivl om, hvilke køkkenknive du har brug for, så læs vores guide om, hvordan du kan vælge de helt rigtige køkkenknive.

Vedligeholdelse og rengøring af køkkenknive

Vi anbefaler dig at vedligeholde og rengøre dine køkkenknive, så du kan bruge dem resten af livet. Vask derfor ALTID dine køkkenknive i hånden – og aldrig i opvaskemaskinen. Opbevar dem i æsker, eller skånsomme knivblokke eller på en knivmagnet – og læg dem ikke løst i en skuffe. Til køkkenknive af japansk stål, bedes du anvende et keramisk strygestål for en mild slibning forderved at vedligeholde skarpheden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.