kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Nakiri – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Nakiri (菜切り) betyder grøntsagskniv og det er den traditionelle, japanske grøntsagskniv, som er uundværlig i det japanske køkken – og det asiatiske køkken generelt.
Her får man den perfekte grønsagskniv, der med sin rektangulære form gør det nemt at skære både store og små grøntsager. Den kan bruges til at flække store grøntsager, men er også helt ideel til helt fintsnittede grønsager, idet du kan arbejde med knoerne sikkert vendt mod bladet.
Knivstype: Nakiri / Grøntsagskniv
Længde: 300 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Nakiri – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Nakiri (菜切り) betyder grøntsagskniv og det er den traditionelle, japanske grøntsagskniv, som er uundværlig i det japanske køkken – og det asiatiske køkken generelt.
Her får man den perfekte grønsagskniv, der med sin rektangulære form gør det nemt at skære både store og små grøntsager. Den kan bruges til at flække store grøntsager, men er også helt ideel til helt fintsnittede grønsager, idet du kan arbejde med knoerne sikkert vendt mod bladet.
Knivstype: Nakiri / Grøntsagskniv
Længde: 300 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter