Chario VG10 Damask – Udbener 210 mm – SevenSpoons

939,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Udbener – Den klare alle snitte opgaverne

 

En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft. Da det er nemt at komme godt ind omkring benene, vil der være meget lidt spild.

Kniven er forholdsvis lille og smal og lægger godt i hånden, og så har den en ret karakteristisk form – typisk med et let svaj henover ryggen, der ender i en skarp spids. Ryggen kan dog også være helt lige.

Længden ligger almindeligvis mellem 10 og 18 centimeter, og mange vælger en kniv, der lægger et sted midt i mellem.

 

Knivstype: Udbener / Filetkniven

Længde: 310 mm

Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10

Hårdhed/HrC:  61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ

Vægt i alt: ca. 170g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Fukai – Japan

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Alle vores knive kommer med følgende:

✔️ Specifikationer omkring knivens oprindelse
✔️ Lille plaster – Knivene er ekstrem skarpe! 😉
✔️ Vedligeholdelse guide - både til rustfire og Carbon-stål
✔️ Håndlavede gaveæske formet specifik til den enkelte kniv