Walnut Tsuchime Trio – 3 kokkeknive – SevenSpoons

1.999,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

knivsættet bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 230 mm

Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad

Hårdhed/HrC:  57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød

Vægt i alt: ca 190g

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Sverige

Rustfri? Ja

 

Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver

 

Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.

Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.

 

Knivstype: Santoku / Grøntsagskniv

Længde: 170 mm

Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad

Hårdhed/HrC:  57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød

Vægt i alt: ca 150g

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Sverige

Rustfri? Ja

 

Petty – Også kald Paring eller Utility kniv

 

utility-kniven kaldes også “Paring” eller “Petty”-knife og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.

Brug den når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den når du skal skære i små stykker kød, fisk og skaldyr.

Utilitykniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.

 

Knivstype: Petty / Utility kniv

Længde: 140 mm

Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad

Hårdhed/HrC:  57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød

Vægt i alt: ca 100g

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Sverige

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Finish

Tsuchime (hammeret)

Clad

Rustfri clad, 82 % genanvendt stål

Skaft

Lyst eg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Haakan, skåne Sverige

Opdag eksklusive damaskus knive - en ægte fornøjelse for køkkenentusiaster

Uovertruffen Skarphed og Skønhed

SevenSpoons er stolte af at præsentere vores køkkenknive, der kombinerer ekstrem skarphed og styrke. Hver enkelt kniv smedes med fokus på æstetisk skønhed og ultimativ styrke. Vi går ikke på kompromis med vores stolte smedetraditioner, samtidig med at vi udnytter innovativ teknologi og enestående ståltyper for at skabe den ultimative køkkenkniv. Med SevenSpoons køkkenknive får du knive, der vil vare livet ud.

Damaskus knivs perfekte kombination

Kombinationen af 1095 og 15N20 stål bruges til at producere Damaskus knive, fordi de har forskellige egenskaber, der forbedrer knivens ydeevne. 1095 stål er kendt for sin høje holdbarhed og skarphed, mens 15N20 stål tilføjer styrke og fleksibilitet til knivens klinge. Desuden skaber kombinationen af de to ståltyper et særligt og smukt mønster på klingen, der er karakteristisk for Damaskus knive.

Ultimativ kvalitet og håndværk

Vi er de eneste i Danmark, der laver Damaskus knive med 365 lag. Vores knive er skabt med omhu og ekspertise for at opnå den perfekte kombination af styrke, skarphed og æstetik. Vi er dedikerede til at levere den ultimative kvalitet og håndværk til vores kunder.