Knivsættet bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Santoku – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakkeopgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivtype: Santoku / grøntsagskniv
Længde: 300 mm.
Stål: 1080 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 carbon-stål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
Skaftets form og materiale: D-formet skaft – rosentræ
Vægt i alt: ca. 189 g.
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm.
Lavet i: Himalaya-bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

Petty – Også kald Paring- eller Utility-kniv
Utility-kniven kaldes også “Paring-” eller “Petty”-kniv og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.
Brug den, når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den, når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den, når du skal skære kød, fisk og skaldyr i små stykker.
Utility-kniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.
Knivtype: Petty- / Utility-kniv
Længde: 220 mm.
Stål: 1080 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 carbon-stål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
Skaftets form og materiale: D-formet skaft – rosentræ
Vægt i alt: ca. 110 g.
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm. – 1 cm fra spids: 1,5 mm.
Lavet i: Himalaya-bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

Andre er 100 % tilfredse med vores produkter
Knivsættet bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Santoku – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakkeopgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivtype: Santoku / grøntsagskniv
Længde: 300 mm.
Stål: 1080 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 carbon-stål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
Skaftets form og materiale: D-formet skaft – rosentræ
Vægt i alt: ca. 189 g.
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm.
Lavet i: Himalaya-bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Petty – Også kald Paring- eller Utility-kniv
Utility-kniven kaldes også “Paring-” eller “Petty”-kniv og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.
Brug den, når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den, når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den, når du skal skære kød, fisk og skaldyr i små stykker.
Utility-kniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.
Knivtype: Petty- / Utility-kniv
Længde: 220 mm.
Stål: 1080 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 carbon-stål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
Skaftets form og materiale: D-formet skaft – rosentræ
Vægt i alt: ca. 110 g.
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm. – 1 cm fra spids: 1,5 mm.
Lavet i: Himalaya-bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100 % tilfredse med vores produkter