Vi leverer

Buet Authentis vinkaraffel 1,8l

299,00 DKK

5/5

SevenSpoons’ vinkaraffel fra Authentis har et elegant, buet design, som giver god plads til, at vinen kan ilte. Den smalle hals på karaflen gør, at du kan nyde vinens smag og aroma til fulde.

  • Materiale: Glas
  • Indhold: 1,8 liter

Vores vinkaraffel tåler opvaskemaskine.

Ikke på lager

Hvad Siger vores kunder

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Authentis vinkaraffel

SevenSpoons’ vinkaraffel fra Authentis har et elegant, buet design, som giver god plads til, at vinen kan ilte. Den smalle hals på karaflen gør, at du kan nyde vinens smag og aroma til fulde. Karaflen kan indeholde 1,8 l.

 

Vores vinkarafler

Alle vores vinkarafler fremstilles af allerhøjeste restaurantkvalitet. Hos os får du luksuriøse glaskarafler, som vil pryde ethvert bord. Mange af vores kunder, som har købt vinkaraflen fra Authentis, har også købt vores hvidvins-, rødvins- og champagneglas i samme serie.

 

Rengøring

Vi anbefaler altid, at du rengør karaflen med sæbe på en fugtig klud eller svamp og efterfølgende tørres med en tør klud, men vinkaraflen fra SevenSpoons tåler også opvaskemaskine.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores glas i flotte brune eller sorte gaveæsker. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, bryllup og andre særlige lejligheder.

 

100 % tilfredshedsgaranti

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan teste vores produkter i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger, kan du ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Vægt 0.2 kg

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.