Chario VG10 Damask – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

699,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

På lager

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10

Hårdhed/HrC:  61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ

Vægt i alt: ca. 158g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Fukai – Japan

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Opdag eksklusive damaskus knive - en ægte fornøjelse for køkkenentusiaster

Uovertruffen Skarphed og Skønhed

SevenSpoons er stolte af at præsentere vores køkkenknive, der kombinerer ekstrem skarphed og styrke. Hver enkelt kniv smedes med fokus på æstetisk skønhed og ultimativ styrke. Vi går ikke på kompromis med vores stolte smedetraditioner, samtidig med at vi udnytter innovativ teknologi og enestående ståltyper for at skabe den ultimative køkkenkniv. Med SevenSpoons køkkenknive får du knive, der vil vare livet ud.

Damaskus knivs perfekte kombination

Kombinationen af 1095 og 15N20 stål bruges til at producere Damaskus knive, fordi de har forskellige egenskaber, der forbedrer knivens ydeevne. 1095 stål er kendt for sin høje holdbarhed og skarphed, mens 15N20 stål tilføjer styrke og fleksibilitet til knivens klinge. Desuden skaber kombinationen af de to ståltyper et særligt og smukt mønster på klingen, der er karakteristisk for Damaskus knive.

Ultimativ kvalitet og håndværk

Vi er de eneste i Danmark, der laver Damaskus knive med 365 lag. Vores knive er skabt med omhu og ekspertise for at opnå den perfekte kombination af styrke, skarphed og æstetik. Vi er dedikerede til at levere den ultimative kvalitet og håndværk til vores kunder.