Deki VG10 Damask – Nakiri 210 mm – SevenSpoons

1.599,00 kr.

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Nakiri – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver

 

Nakiri (菜切り) betyder grøntsagskniv og det er den traditionelle, japanske grøntsagskniv, som er uundværlig i det japanske køkken – og det asiatiske køkken generelt.

Her får man den perfekte grønsagskniv, der med sin rektangulære form gør det nemt at skære både store og små grøntsager. Den kan bruges til at flække store grøntsager, men er også helt ideel til helt fintsnittede grønsager, idet du kan arbejde med knoerne sikkert vendt mod bladet. 

 

Knivstype: Nakiri / Grøntsagskniv

Længde: 300 mm

Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10

Hårdhed/HrC:  61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ

Vægt i alt: ca. 170g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm

Lavet i: Fukai – Japan

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

SevenSpoons tilstræber at afsende ordrer, indgået inden kl. 13, samme dag. Hos SevenSpoons har vi dag-til-dag-levering. Derfor bliver alle ordrer bestilt inden kl. 13.00 mandag til og med torsdag og fredag inden kl. 13.00 leveret næste hverdag.

Bliv en del af vores knivklub

Som VIP-kunde hos SevenSpoons får du eksklusive tilbud før alle andre, adgang til diverse events & en masse lækre nyheder