Grålig kop m/hank i stentøj

Stentøjskoppen (porcelæn) er fremstillet i det stilrene, enkle design, som kendetegner nordisk minimalisme. Koppen er perfekt til kaffe, te og kakao.

Indhold: 280 ml. Materiale: Stentøj

 

69,95 DKK 49,00 DKK

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

Beskivelse

Beskivelse

Grålig kop m/hank i stentøj

Stentøjskoppen (porcelæn) er fremstillet i det stilrene, enkle design, som kendetegner nordisk minimalisme. Koppen er perfekt til kaffe, te, kakao og kan indeholde 280 ml.

 

Farver

Denne unikke kop har en grålig farve og et rustikt look. Alle vores kopper fremstilles af stentøj og er nøje udvalgt fra forskellige producenter. Derfor kan farverne på billederne variere i forhold til det produkt, du modtager.

 

Rengøring

Vask med mild flydende sæbe (til brug, en blød svamp) eller inden maskinvask, skyl grundigt med vand, tør efter med en blød fugtig klud med det samme. Kopperne fra SevenSpoons tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores tallerkener i en holdbar, sikker indpakning. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, bryllup og andre særlige lejligheder.

 

100 % tilfredshedsgaranti

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan teste vores produkter i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger, kan du ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Reviews

There are no reviews yet.

Ting du måske også er interesseret i...

Ting du måske også er interesseret i...

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.