Japansk gyuto kokkekniv, Damaskus stål 20 cm

999,00 DKK

Denne håndlavede kokkekniv med et solidt bredt blad på 20 cm giver en ideel størrelse til de fleste store og små opgaver ved køkkenbordet.

 • Knivtype: Kokkekniv
 • Knivbladet er 20cm, skaftet er 13cm
 • Vægten:  220 gram
 • VG-10 Carbon kerne, 67 lags Damaskus stål
 • Skaftet er Micarta fibre
 • 60 HRC på rockwall-skalaen (dette er en skala hvori knivene måles for skaphed)
 • Bliver sendt & leveret i en sort gaveæske

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Japanske kokkeknive  –Smedet efter Damaskus-metoden.

Gyuto / Kokkekniven

Gyuto også kaldt kokkekniven er det japanske udsagn på en kokkekniv, gyuto knive kan variere meget i design, men længden på kniven ligger somregl mellem 21 til 27 cm, dog kan mindre og større eksempler altid findes. Som den velkendte vestlige stylede kokkekniv er en Gyuto kniv ofte høj ved hælen, har en rimelig flad profil mod hælen til hakning, en bue mod spidsen af klingen til vippende skærebevægelser og en spids tip til præcisionsarbejde. For mange som arbejder i et køkken til dagligt eller folk som bare er ”hjemmekok” er gyuto praktisk talt den eneste kniv, der kræves i et køkken, selvom mange tro man skal bruge en Saduku kniv til grønsager eller en Filetkniv til kød og fisk, så klare kokkekniven faktisk opgaven næsten perfekt i sig selv, der er meget få opgaver den ikke kan håndtere, Gyuto kniven er den mest versatile type kniv, så den går du aldrig galt i byen med.

 

Unikt mønster og form

 

Vores Japanske kokkeknive er formet til et moderigtigt look, og bladet præsenterer et smukt fjermønster med kunstnerisk værdi, hvilket gør det til et unikt stykke, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Skarpt kniv, slank støtte og rygsøjle og ergonomisk micarta-håndtag giver en perfekt konstrueret balance og tilskynder til et behageligt knivgreb.

 

Nem vedligeholdelse

 

Smedet af et enkelt stykke premium japansk VG10-stål med højt kulstofindhold for overlegen skarphed, derefter beklædt med 67 lag rustfrit stål for ekstraordinær korrosionsbestandighed. Langkant fastholdelse og let slibning, Kanten er håndpoleret til ca. 15 ° pr. Side. Uanset om du er en venstrehåndet eller en højrehåndet, kan du nemt bruge den. Dobbelt skråblad er let at slibe.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

 

En kvalitetskøkkenkniv er et værktøj, du kommer til at bruge i mange år. Hos SevenSpoons har du altid mulighed for at afprøve, om vores knive er de rette for dig.
Derfor kan du, når har handlet og købt vores knive, teste dem i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger,
kan du ved at henvende dig til kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Vægt0.3 kg

detaljer

 • Knivtype: Kokkekniv
 • Knivbladet er 20cm, skaftet er 13cm
 • Vægten:  220 gram
 • VG-10 Carbon kerne, 67 lags Damaskus stål
 • Skaftet er Micarta fibre
 • 60 HRC på rockwall-skalaen (dette er en skala hvori knivene måles for skaphed)
 • Bliver sendt & leveret i en sort gaveæske

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.