Japanske kokkeknive – Smedet efter Damaskus-metoden
Gyuto / Kokkekniven
Gyuto – også kaldet kokkekniven – er det japanske svar på en universalkniv til køkkenet. Gyuto-kniven er god til både grøntsager, kød og fisk. Der er meget få opgaver, du ikke kan håndtere med denne meget alsidige kniv.
Unikt mønster og form
I vores japanske kokkeknive med et smukt fjermønster får du et unikt stykke håndværk, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Vores knive fremstilles i Pakistan og har et ergonomisk Micarta-håndtag lavet af wangytræ, som gør knivene behagelige at holde på.
Rengøring
Når du rengør din japanske Gyuto-kniv, skal du blot sørge for en mild håndvask med sæbe og vand og tørre kniven grundigt af. Den tåler ikke maskinopvask.
Vi sender vores pakker med stil
Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som har købt den japanske Gyuto-kniv, har også købt de andre knive i samme serie. De 5 knive supplerer hinanden godt. Materialerne er de samme, men knivene har hver deres individuelle form.
100 % TILFREDSHEDSGARANTI
Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.
Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.