Japansk køkkenknivsæt – Smedet efter Damaskus-metoden
Indeholder
Gyuto-kniv
Gyuto – også kaldet kokkekniven – er det japanske svar på en universalkniv til køkkenet. Gyuto-kniven er god til både grøntsager, kød og fisk. Der er meget få opgaver, du ikke kan håndtere med denne meget alsidige kniv.
Urtekniv
Vores urtekniv er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruges til at ordne alle de små ting i køkkenet, som f.eks. pille løg, ordne gulerødder og skrælle kartofler. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.
Santoku-kniv
Santoku-kniven er den japanske grøntsags- og urtekniv. Den buede ende og det store brede knivsblad gør den til den perfekte kniv, når du f.eks. skal pille løg, ordne gulerødder og hakke urter. Japanerne betegner den som en af de vigtigste knive i køkkenet.