Vi leverer

Japansk urtekniv, 67 lags VG-10 stål

399,00 DKK

Vores urtekniv er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruges til at ordne alle de små ting i køkkenet, som f.eks. pille løg, ordne gulerødder og skrælle kartofler. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.
  • Knivtype: Urtekniv
  • Knivbladet er 9cm, skaftet er 8cm
  • Vægt: 220 gram
  • 325 lags ekstremt hårdt 440c stål smedet efter Damascus-metoden
  • Skaftet er oliventræ & oksehorn
  • 61 HRC på Rockwall-skalaen (dette er en skala, hvorpå knivene måles for skarphed)
  • Bliver sendt & leveret i en mørkebrun gaveæske

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

Beskivelse

Japansk urtekniv – 67 lags VG-10 stål

 

Japansk urtekniv

Vores Japansk urtekniv er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruges til at ordne alle de små ting i køkkenet, som f.eks. pille løg, ordne gulerødder og skrælle kartofler. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.

 

Unikt mønster og form

Vores japanske knive med et smukt fjermønster giver dig et unikt stykke håndværk, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Vores knive fremstilles i Pakistan og har et ergonomisk Micarta-håndtag lavet af wangytræ, som gør knivene behagelige at holde på. De består desuden af 325 lag hårdt stål, så det er knive, som kan klare det meste.

 

Rengøring

knivene af natur materiale (træ, bøffelhorn, oksehorn mm.) kan IKKE gå i opvaskemaskinen. Vi anbefaler man vasker alle sine knive nænsomt i hånden lige efter brug og aftørrer dem umiddelbart efter afvaskning. Fra tid til anden, er det en god ide at behandle det naturlige materiale håndtaget er produceret af i jomfruolivenolie. Dette vil holde materialet smukt og forhindre eventuelle revner.
Påfør et lag ekstra jomfruolivenolie med vat eller en klud og lad skafterne ligge i blød i et par minutter. Efterfølgende tørres olien af med køkkenrulle.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som har købt den japanske urtekniv, har også købt de andre knive i samme serie. De 5 knive supplerer hinanden godt. Materialerne er de samme, men knivene har hver deres individuelle form og funktion.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

default image

Deres Raindrop sæt har et utroligt smuk mønster

Eldar JusovicDenmark19. februar 2021

jeg købte deres kniv sæt med 5 knive & en kniv taske, jeg kan kun sige at jeg aldrig har set nogle knive i denne kvalitet, mønsteret er så perfekt i bladet og knive skær igennem som smør, jeg havde overvejede deres japanske knive men gik med deres håndlavede 440C knive, jeg bruger normalt japanske knive, men ville prøve noget Læs mere

<< Tilbage
Næste >>
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.