Vi leverer

Japansk utilitykniv. Damaskus stål, 12cm

499,00 DKK

5/5
Udsolgt – Forventes på lager igen d. 17/01-2021 – Forudbestil for at sikre dig at modtage produktet få dage efter produktets forventede ankomst 

 

Vores japanske utilitykniv er den køkkenkniv, du skal købe, hvis du vil have en kniv, som kan klare det meste i køkkenet. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.

 • Knivtype: Utilitykniv
 • Knivbladet er 12cm, skaftet er 8cm
 • Vægt: 220 gram
 • VG-10 kulstofkerne, 67 lags Damaskus stål
 • Skaftet er af micarta-fibre
 • 60 HRC på Rockwall-skalaen (dette er en skala, hvorpå knivene måles for skarphed)
 • Bliver sendt & leveret i en sort gaveæske

Hvad Siger vores kunder

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Japanske kokkeknive – smedet efter Damaskus-metoden

 

Utilitykniv

Vores japanske utilitykniv er den køkkenkniv, du skal købe, hvis du vil have en kniv, som kan klare det meste i køkkenet. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.

 

Unikt mønster og form

Vores japanske knive med et smukt fjermønster giver dig et unikt stykke håndværk, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Vores knive fremstilles i Pakistan og har et ergonomisk Micarta-håndtag lavet af wangytræ, som gør knivene behagelige at holde på. De består desuden af 325 lag hårdt stål, så det er knive, som kan klare det meste.

 

Rengøring

Når du rengør din utilitykniv, skal du blot sørge for en mild håndvask med sæbe og vand og tørre kniven grundigt af. Den tåler ikke maskinopvask.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som har købt den japanske utilitykniv, har også købt de andre knive i samme serie. De 5 knive supplerer hinanden godt. Materialerne er de samme, men knivene har hver deres individuelle form og funktion.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Vægt 0.3 kg

detaljer

 • Knivtype: Utilitykniven
 • Knivbladet er 12cm, skaftet er 8cm
 • Vægten:  220 gram
 • VG-10 Carbon kerne, 67 lags Damaskus stål
 • Skaftet er Micarta fibre
 • 60 HRC på rockwall-skalaen (dette er en skala hvori knivene måles for skaphed)
 • Bliver sendt & leveret i en sort gaveæske

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.