7Spoons Klassisk Duo Damaskus - 2 kokkeknive
7Spoons Klassisk Duo Damaskus - 2 kokkeknive

7Spoons Klassisk Duo Damaskus – 2 kokkeknive

1.999,00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

  • Gyuto – Kokkekniven – 200 mm
  • Kiritsuke – Kokkekniven – 200 mm
  • Damasceret og smedet efter San Mai-metoden
  • 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål
  • Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof
  • Naturligt skaft i mahogni, forgyldt & sølvindlæg
  • 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
  • Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
  • Smedet i Himalaya bjergkæden

Note: Skaft & knivblad samt damasceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

 

Knivene Bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

Gyuto kokkekniven er nok den mest brugte kniv og en klart favorit. Den gør det nemt at udføre de fleste opgaver i køkkenet. I modsætning til andre japanske knive er gyutoen “double beveled”, hvilket betyder, at kniven er lige skarp på begge sider af knivbladet. Dette gør, at kniven er utrolig nem at bruge som kok, amatørkok eller blot som madelsker.

 

 

Vil du skille dig ud fra mængden, skal DU vælge en kokkekniv med et særligt omdømme, nemlig kiritsuke-kniven.

Kiritsuke-kniven betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og er mest kendt af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkenet. Knivens blad har en blandingsform af den japanske Yanagi, der primært bruges til fisk, og den japanske Usuba, der primært bruges til grøntsager.

 

Knivtypen, der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet

Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere. Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, det giver knivene en form for personlighed.

 

 

Skaft i naturligt træ menes at give et bedre greb om kniven

Denne knivs skaft i oliventræ er håndlavet af vores smede. Skaftet er skåret fra naturlige træstammer, hvilket kan give varierende resultater, da vi fokuserer på at bruge hele stammen. Vi har behandlet skaftet, så det er utroligt slidstærkt og robust. Vi har udviklet et skaft, der ligger godt i hånden og sørger for, at kniven er behagelig at arbejde med i længere perioder.

 

Nutidens Damaskus-metode giver en unik kokkekniv hver gang

Damaskus-knivene har deres navn efter fremstillingsmetoden ’Damaskus’, hvor man smeder knivene i flere lag. Dette med en kombination af 2 forskellige ståltyper for at danne et særligt mønster i bladet. Vi har som nogle af de eneste i Danmark fremstillet vores Damaskus-knive af 365 lag Damaskus-stål. Her er kernestålet (det inderste lag stål) 1095, som omgives af 364 lag 15N20. Da de alle er håndlavede, finder du ikke to knive, der er 100 % ens.

 

7Spoons Klassisk Duo Damaskus – 2 kokkeknive

1.999,00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

[element-template id = “14562”]