-28%

Klassisk karaffelsæt inkl. 4 whiskyglas

399,00 DKK 289,00 DKK

Vores klassiske Whiskey sæt består af :

1x Karaffel

  • Glastype: Whiskey Karaffel
  • Materiale: Krystal, uden bly
  • Volumen (cl): 100
  • Højden (mm): 205
  • Diameter (ø): 9,1

4x Klassisk whiskey glas

  • Glastype: Whiskey glas
  • Materiale: Krystal, uden bly
  • Volumen (cl): 33
  • Højden (mm): 90
  • Diameter (ø): 8.1

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Tykt glas som holder på temperaturen

 

De tykke vægge og den tunge vægtede base er ekstremt holdbare og holder din drink isoleret ved den perfekte temperatur i længere tid, uanset om du foretrækker den iskoldt eller stuetemperatur. Glassene tåler opvaskemaskine og er dækket af vores livstidsgaranti, så du behøver aldrig bekymre dig om, at de går i stykker.

 

Lavet af den fineste kvalitetskrystal

 

Det vil helt sikkert imponere dine gæster, når du serverer dine drinks i disse elegante whiskyglas. De er blæst af massivt krystal, glitrer smukt i lyset og får garanteret enhver drink til at se godt ud. Ideel til at dele en skål ved særlige lejligheder med familie og klienter eller spille poker og feste med venner.

 

Føj enkel elegance til dit spisebord & nogen WOW-faktor til festerne

 

Du vil ikke blive skuffet over størrelsen på disse store whiskyglas. Du kan let montere et dobbelt shot plus noget mixer og isterninger. Perfekt til enhver spiritus som Scotch Whisky, Bourbon, gammeldags cocktail, Cognac, Vodka, Gin, Tequila. Du kan også bruge dem som elegante juice- eller vandglas.

 

Klassisk Whiskysæt

 

Giver dig et perfekt holdegreb, der effektivt giver dig mulighed for at hvirvle whiskyen, vifte med din skotsk, hvilket får din ånd til at luftes bedre i disse whiskytumblere og opnå rigere og mere detaljerede dufte. Føl dig sikker, når du drikker af disse 100 % blyfri whiskyglas – Nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

 

En kvalitetskøkkenkniv er et værktøj, du kommer til at bruge i mange år. Hos SevenSpoons har du altid mulighed for at afprøve, om vores knive er de rette for dig.
Derfor kan du, når har handlet og købt vores knive, teste dem i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger, kan du ved at henvende dig til kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.