Klassisk Damaskus – Kiritsuke 210 mm – SevenSpoons
- På lager
1.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter Fredag, lørdag & søndag modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kirisuke-kniven – betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Kiritsuke – Køkkenchefens favorit
Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.
Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.
Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.
Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ
Vægt i alt: ca. 219g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Relaterede varer
Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.
Til vores Damaskus-knive anvender vores samarbejdspartnere i Himalaya-bjergene en ståltype kaldet 1095/10N25. Stålet, som smedes efter deres helt egen metode, er professionelt designet og det tætteste, du kommer på Wootz-stål.
Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:
- Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
- Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
- Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden
“Sevenspoons” er en onlinebutik, hvor du kan købe kvalitetsprodukter til køkkenet, især knive. Vi har tre kategorier af knive (Damaskus-knive, japanske knive og nordiske knive). Derudover sælger vi spisestel og glas mm.
Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.
Ja, vi har et fantastisk samarbejde med en lokal smed i Fukui i Japan. Han har mange års erfaring og fremstiller både knive og samuraisværd. Sammenlignet med andre lokale producenter vil du helt sikkert opleve, at vores japanske knive er et kvalitetsprodukt.
Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.
Klassisk Damaskus – Kiritsuke 210 mm – SevenSpoons
1.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kirisuke-kniven – betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |