7Spoons Klassisk Damaskus – Kiritsuke 200 mm

1.199,00 DKK

På lager

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

Kirisuke-kniven betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

 

Kniven Bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Vil du skille dig ud fra mængden, så vælg en kokkekniv med et særligt omdømme, nemlig kiritsuke-kniven.

Kiritsuke-kniven betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.

Knivens blad har en blandingsform af den japanske yanagi, der primært bruges til fisk, og den japanske usuba, der primært bruges til grøntsager.

 

 

Knivtypen, der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet

Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere.

Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, det giver knivene en form for personlighed.

Læs om vedligeholdelsen HER

 

Skaft i naturligt træ menes at give et bedre greb om kniven

Denne knivs skaft i mahogni er håndlavet af vores smede. Skaftet er skåret fra naturlige træstammer, hvilket kan give varierende resultater, da vi fokuserer på at bruge hele stammen.

Vi har behandlet skaftet, så det er utrolig slidstærkt og robust. Vi har udviklet et skaft, der ligger godt i hånden, og som sørger for, at kniven er behagelig at arbejde med i længere perioder.

Læs om de knivskaftet  HER

 

 

Nutidens Damaskus-metode giver en unik kokkekniv hver gang

Damaskus-knivene har deres navn efter fremstillingsmetoden ’Damaskus’, hvor man smeder knivene i flere lag. Kombinationen af 2 forskellige ståltyper danner et særligt mønster i bladet.

Vi har fremstillet vores Damaskus-knive af 365 lag Damaskus-stål, som nogen af de eneste i Danmark.

Her er kernestålet (det inderste lag stål) 1095, og det omgives af 364 lag 15N20. Da alle vores knive er håndlavede, finder du ikke to knive, der er 100 % ens.

LÆS MERE OM DAMASKUS KNIVE HER

Detaljeret information

 

 

ANBEFALET AF Professionelle

 

 

Ole kragekjær

Masterchef finalist

 

MALTE BJERING

Køkkenchef / medejer, Resturant værdsat

Se kniven tæt på herunder

7Spoons Klassisk Damaskus – Kiritsuke 200 mm

1.199,00 DKK

På lager

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

[element-template id = “14562”]

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden