Nok Kokkekniven - Sandvick 12C27 Stål - 230mm

 • Fremstilling: Digestål-metoden
 • Ståltype: Rustfrit
 • Knivkerne: 12C27 Sandvick-stål
 • Rockwell: 60 HCR
 • Blades længde: 230 mm
 • Skaftes længde: 130 mm
 • Total længde: 360 mm
 • Skaftet: Premium wangetræ
 • Fremstillet: Nord sverige
 • Indpakning: Bæredygtig æske
100% tilfredshedsgaranti

999,99 DKK

Vikingernes stål

Til fremstillingen af vores nordiske knive har vi fokuseret på stålet Sandvick 12C27, hvor knivene bliver smedet efter en metode kaldet digelstålmetoden, som vikingerne selv brugte til at smede deres sværd i gamle dage. Vi bruger også en masse forskellige nordiske træsorter til knivskaftet, hvilket betyder, at får du en helt unikt designet kniv.

 

Unikke knivhåndtag

Håndtagene på knivene er alle forskellige. Alle knivhåndtag formes ved at følge referencelinjer, som bestemmer formen. Først formes håndtaget groft med sandpapir. Dernæst formes håndtaget, og til sidst poleres håndtaget for at give det det endelige look.

Det er vigtigt at huske på, at Nordiske-knivene fra SevenSpoons har et håndtag af ubehandlet træ. Det naturlige træ gør alle håndtag unikke og betyder samtidig, at de skal behandles forsigtigt. Vores knive må IKKE komme i opvaskemaskinen. Det kan håndtaget nemlig ikke tåle. Vi anbefaler desuden, at du en gang om måneden dypper håndtaget på knivene i olie, som træet har godt af.

Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse.

De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som først har købt én Japansk-kniv, køber også de andre knive. Materialerne er de samme, men knivene har hver deres individuelle form og funktion.

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter.

For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds, se mere her.

Detaljer

 • Fremstilling: Digestål-metoden
 • Ståltype: Rustfrit
 • Knivkerne: 12C27 Sandvick-stål
 • Rockwell: 60 HCR
 • Blades længde: 230 mm
 • Skaftes længde: 110 mm
 • Total længde: 360 mm
 • Skaftet: Wangetræ
 • Fremstillet: Nord sverige
 • Indpakning: Bæredygtig æske

 

Vedligeholdelse

Det er vigtigt at kende sin kniv og vide, hvordan den skal behandles, så den kan holde i mange år. Herunder finder du vores tips og anbefalinger til den perfekte vedligeholdelse af din nye kniv.

Unikke knivhåndtag

Det er vigtigt at huske på, at de nordiske knive fra SevenSpoons har et håndtag af ubehandlet naturlige træ gør alle håndtag unikke og betyder samtidig, at de skal behandles forsigtigt. Vores knive må IKKE komme i opvaskemaskinen. Det kan håndtaget nemlig ikke tåle. Vi anbefaler desuden, at du en gang om måneden dypper håndtaget på knivene i olie, som træet har godt af.

Opvask

Du må ikke vaske knivene fra Sevenspoons i opvaskemaskinen. Saltet i opvaskemidlet er hverken godt for knivbladet eller for håndtaget. Vi anbefaler helt klart, at du vasker knivene i hånden under løbende lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust.

Undgå flyverust på dine knive // Carbon stål

Brune rustpletter på dine smukke køkkenknive er ikke sagen. Flyverust stammer fra køkkenredskaber og kan sætte sig på knive og andet køkkenudstyr af rustfrit stål, hvis de kommer i opvaskemaskinen. Flyverust kan udvikle sig til ”gravrust”, hvis det ikke fjernes fra både kniv og opvaskemaskine. Evt. flyverust på knivene kan fjernes med stålrens og citronsyre.Ved at vaske dine køkkenknive op i hånden fjerner du risikoen for flyverust på knivene.


HUSK at slibe jævnligt – hold knivsæggen skarp

Skarphed er vigtig, både for maden og sikkerheden. En skarp kokkekniv skærer rene lige snit i stegen frem for at flosse kødet, så saften løber fra.Brug enten et strygestål eller en knivsliber med keramisk slibesten til den daglige/ugentlige slibning og vedligeholdelse af knivsæggen på dine kokkeknive. Strygestålet/knivsliberen holder knivsæggen skarp ved at rette små hak og skævheder ud. Knive i carbonstål kan gøres utroligt skarpeog vil med tiden skifte farve og få et nærmest blåligt skær. Vi synes, det giver kokkekniven personlighed.

Husk at bruge olie efter vask

De fleste af vores knive er lavet i carbonstål, og fordi det ruster meget nemt, kræver det, at knivene ofte smøres med olie/voks. En god olie er efter vores overbevisning en syrefri olie uden alle mulige tilsætningsstoffer.

FAQ

Hvilken kvalitet har de knive, I sælger?

Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.

Hvilken ståltype anvender I til jeres nordiske knive?

Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.

Hvordan kan jeg forhindre, at mine knive af carbon-stål ruster

Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:

 • Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
 • Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
 • Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden

Kan jeg prøve jeres knive, før jeg køber?

Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I hos “Sevenspoons”?

Hos “Sevenspoons” accepterer vi Visa, MobilePay (Danske Bank), Master Card, Maestro, DK card og Viabill.

Er mine personoplysninger og kreditkortoplysninger sikre, når jeg handler online?

Vi sikrer alle personoplysninger og kreditkortoplysninger gennem kryptering, når du handler online. Vi bruger de bedste IT-løsninger, så vi kan sikre vores kunders fortrolighed og datasikkerhed.

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Du kan spore den vha. det sporingsnummer, du modtager sammen med din ordrebekræftelse på e-mail.

Hvordan vil jeg modtage min ordrebekræftelse?

Du vil modtage en e-mail med bekræftelse. Vi sender den til den e-mail adresse, du brugte på vores webshop, da du afgav din ordre.

Hvad koster levering?

Leveringsomkostningerne afhænger af din adresse. De vil blive anført i forbindelse med betaling. Vi tilbyder dog gratis levering ved ordrer over 599 kr

Hvad er jeres leveringstid?

Leveringstiden vil være 2-4 hverdage efter behandling af din ordre. Du kan gå ind på vores leveringsside. Her kan du finde yderligere oplysninger.

Hvad er jeres returneringspolitik?

Du kan returnere dit købte produkt i {365 } dage. Vi tager ikke imod returnerede produkter efter den periode. Og de købte produkter skal opfylde betingelserne i vores returneringspolitik. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du bestille en returseddel, som du kan finde her.

365 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Anbefalet af kokke

I hele Danmark

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering, lige ti døren

Ting du måske også er interesseret i...

Ting du måske også er interesseret i...

Tilbud!

Mikaruta Gyuto

799,99 DKK
Tilbud!

Mikaruta Collection

2.499,99 DKK
Tilbud!

Mikaruta Santoku

799,99 DKK
Tilbud!

Mikaruta Brødkniven

699,99 DKK
Tilbud!

Raindrop Collection

4.299,00 DKK
Tilbud!

Sort Forskærersæt

1.399,99 DKK
Scroll til toppen