Ladder Damaskus – Santoku 180 mm – SevenSpoons

1.099,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

<

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver

 

Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.

Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.

 

Knivstype: Santoku / Grøntsagskniv

Længde: 310 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Wangee træ

Vægt i alt: ca. 114g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Alle vores knive kommer med følgende:

✔️ Specifikationer omkring knivens oprindelse
✔️ Lille plaster – Knivene er ekstrem skarpe! 😉
✔️ Vedligeholdelse guide - både til rustfire og Carbon-stål
✔️ Håndlavede gaveæske formet specifik til den enkelte kniv