Vi leverer
Tilbud

Mosaic fileteringskniv, Damaskus stål, 24cm

1.599,00 DKK 1.199,00 DKK

5/5

Fileteringskniv

Denne kniv bruger man primært til fisk og kød. Dens smalle og skarpe ende gør det nemt at komme ind i kødet for at fjerne sener. Kniven gør det også nemt at fjerne skind fra fisk.

Hvad Siger vores kunder

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Damaskus knive – Håndlavede efter Damaskus-metoden

Fileteringskniv

Denne kniv bruger man primært til fisk og kød. Dens smalle og skarpe ende gør det nemt at komme ind i kødet for at fjerne sener. Kniven gør det også nemt at fjerne skind fra fisk.

 

Unikt mønster og form

Med vores Mosaic- fileteringskniv får du et unikt stykke håndværk, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Vores knive fremstilles i Pakistan og har et ergonomisk Micarta-håndtag, som gør knivene behagelige at holde på.

 

Rengøring

Når du rengør din Mosaic-kniv, skal du blot sørge for en mild håndvask med sæbe og vand og tørre kniven grundigt af. Den tåler ikke maskinopvask.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Vægt 0.3 kg

Specifikationer

Antal lag: 67

Stål: Damaskus stål

Total længde: 20,3 cm

Skaft: Micarta

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.