kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Helt klassisk brødkniv til alle skære opgaverne
En brødkniv er god til – ja – at skære brød i skiver med, og den er en fast del af langt de fleste køkkener. Bladet er meget langt, hvilket gør, at man kan “save” med lange glidende bevægelser. Jo længere blad, jo mindre skal du bevæge hånden frem og tilbage.
På grund af det kraftigt takkede skær kan du også bruge brødkniven til at skære / hakke nødder og chokolade eller til at skære igennem den sprøde svær i flæskestegen. Brødkniven er også god til at skære i tomater og andre bløde frugter.
Knivstype: Brødkniven
Længde: 320 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 112g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter