Prime Damaskus – Udbener 170 mm – SevenSpoons

1.279,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Udbener – Den klare alle snitte opgaverne

 

En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft. Da det er nemt at komme godt ind omkring benene, vil der være meget lidt spild.

Kniven er forholdsvis lille og smal og lægger godt i hånden, og så har den en ret karakteristisk form – typisk med et let svaj henover ryggen, der ender i en skarp spids. Ryggen kan dog også være helt lige.

Længden ligger almindeligvis mellem 10 og 18 centimeter, og mange vælger en kniv, der lægger et sted midt i mellem.

 

Knivstype: Udbener / Filetkniven

Længde: 300 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ

Vægt i alt: ca. 98g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Lyst eg

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Alle vores knive kommer med følgende:

✔️ Specifikationer omkring knivens oprindelse
✔️ Lille plaster – Knivene er ekstrem skarpe! 😉
✔️ Vedligeholdelse guide - både til rustfire og Carbon-stål
✔️ Håndlavede gaveæske formet specifik til den enkelte kniv