Kig tættere på knivsættet
Knivsættet Bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtyperne)
Knivtypen, der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet
Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere. Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, det giver knivene en form for personlighed.
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaveR
Gyuto kokkekniven er nok den mest brugte kniv og en klar favorit. Den gør det nemt at udføre de fleste opgaver i køkkenet. I modsætning til andre japanske knive er Gyuto’en “double beveled”, hvilket betyder, at kniven er lige skarp på begge sider af knivbladet. Det gør, at kniven er utrolig nem at bruge som kok, amatørkok eller blot som madelsker.