7Spoons Raindrop Damaskus - Gyuto 200 mm
1.399,00 DKK
11 in stock

7Spoons Raindrop Damaskus – Gyuto 200 mm

1.399,00 DKK

På lager

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

  • Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
  • 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål
  • Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof
  • Naturligt skaft i mørkt oliventræ & oksehorn
  • 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
  • 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg
  • Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
  • Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

kig Tættere kig på kniven

 

Kniven Bruges primært til

( Klik her for at læse mere om knivtypen )

 

Gyuto – den japanske knivfavorit der dækker alle køkkenets skæreopgaver.

Gyuto kokkekniven er nok den mest brugte kniv og en klart favorit. Den gør det nemt at udføre de fleste opgaver i køkkenet. I modsætning til andre japanske knive er gytoen “double beveled”, hvilket betyder, at kniven er lige skarp på begge sider af knivbladet. Dette gør at kniven er utrolig nem at bruge som kok, amatør kok eller blot en madelsker.

 

 

Knivtypen der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet.

Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere. Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, at det giver knivene en form for personlighed.

 

 

Skaft i naturligt træ menes at give et bedre grab om kniven.

Denne knivs skaft i oliven er håndlavede af vores smede. Skaftet er skåret fra naturlige træstammer, hvilket kan give varierende resultater, da vi fokuserer på at bruge helt stammen. Vi har behandlet skaftet, så det er utrolig slidstærkt og robust. Vi har udviklet et skaft der ligger godt i hånden, og sørger for at kniven er behagelig at arbejde med i længere perioder.

Nutidens Damaskus-metode giver en unik kokkekniv hver gang

Damaskus-knivene har deres navn efter fremstillingsmetoden ’Damaskus’, hvor man smeder knivene i flere lag. Dette med en kombination af 2 forskellige ståltyper for at danne et særligt mønster i bladet. Vi har fremstillet vores Damaskus-knive af 365 lag Damaskus-stål, som nogle af de eneste i Danmark. Her er kernestålet (det inderste lag stål) 1095 som omgives af 364 lag 15N20. Da de alle er håndlavede, finder du ikke to knive, der er 100% ens.

 

Detaljeret information

 

7Spoons Raindrop Damaskus – Gyuto 200 mm

1.399,00 DKK

På lager

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

[element-template id = “14562”]