Raindrop Damaskus - Santoku 180 mm - SevenSpoons
939,00 kr.
11 in stock

Raindrop Damaskus – Santoku 180 mm – SevenSpoons

939,00 kr.

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Grøntsagskniven – Santokuen – Et absolutte must-have. Santoku kniven er din bedste ven, når du skal snitte og hakke. Balancen mellem greb og blad i Santoku’en giver komfort, som du ikke får på samme måde i andre knive.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

 

Kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Santoku – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver

 

I køkkenbranchen oversættes Santoku med ”tre dyder”, og det bruges ofte til at definere knivens tre vigtigste anvendelsesområder: Skære, hakke og finhakke. Nogle kokke siger også, at de tre dyder refererer til brugen af tre forskellige dele af knivbladet – skæret til at skære, hælen til at hakke og knivspidsen til præcisionsarbejde – mens andre siger, at det simpelthen refererer til knivens evne til at skære kød, grøntsager og fisk. Uanset hvilken oversættelse, du hælder til, gør Santoku-knivens mange anvendelsesmuligheder den til et essentielt redskab i ethvert køkken.

Santoku-kniven, som er lavet på en anden måde end kokkekniven, er lettere og mindre i størrelse, og den mest mærkbare forskel er formen på knivbladet. Santoku-kniven, som måler mellem 6 og 7 tommer, har et kortere, bredere knivblad med et mere fladt skær og buet knivspids i forhold til den vestlige køkkenknivs større størrelse og spidse knivspids. Dette giver en hakkebevægelse, som går mere op og ned, og som kræver, at knivbladet løftes op fra skærebrættet mellem hver enkelt bevægelse (bare tænk på den lyd, du hører, når en kok hakker ingredienser virkeligt hurtigt).

 

 

Knivtypen, der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet

 

Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere.

Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, det giver knivene en form for personlighed.

Læs om vedligeholdelsen HER

 

 

Skaft i naturligt træ menes at give et bedre greb om kniven

 

Denne knivs skaft i maghoni er håndlavet af vores smede. Skaftet er skåret fra naturlige træstammer, hvilket kan give varierende resultater, da vi fokuserer på at bruge hele stammen.

Vi har behandlet skaftet, så det er utrolig slidstærkt og robust. Vi har udviklet et skaft, der ligger godt i hånden, og som sørger for, at kniven er behagelig at arbejde med i længere perioder.

Læs om de knivskaftet  HER

 

 

Nutidens Damaskus-metode giver en unik kokkekniv hver gang

 

Damaskus-knivene har deres navn efter fremstillingsmetoden ’Damaskus’, hvor man smeder knivene i flere lag. Kombinationen af 2 forskellige ståltyper danner et særligt mønster i bladet.

Vi har fremstillet vores Damaskus-knive af 365 lag Damaskus-stål, som nogen af de eneste i Danmark.

Her er kernestålet (det inderste lag stål) 1095, og det omgives af 364 lag 15N20. Da alle vores knive er håndlavede, finder du ikke to knive, der er 100 % ens.

LÆS MERE OM DAMASKUS KNIVE HER

 

Detaljeret information

 

 

Anbefalet af professionelle

 

Ole kragekjær

Masterchef finalist

 

Se kniven tæt på herunder

Raindrop Damaskus – Santoku 180 mm – SevenSpoons

939,00 kr.

GRATIS RETUR

365 dages returret

GRATIS LEVERING

Dag til dag levering

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Grøntsagskniven – Santokuen – Et absolutte must-have. Santoku kniven er din bedste ven, når du skal snitte og hakke. Balancen mellem greb og blad i Santoku’en giver komfort, som du ikke får på samme måde i andre knive.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

5% Rabat
10% Rabat
5% Rabat
15% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
5% Rabat
15% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
5% Rabat
15% Rabat
Vi føler for 100% vindergaranti året ud!
Indtast din e-mailadresse og snurre hjulet. Chancen for at vinde er uundgåelig.
Vores interne regler: Spind hjulet & vindBrug din rabat kupon omhyggeligt