Raindrop Damaskus – Sujihiki 250 mm – SevenSpoons

1.079,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Sujihiki – den japanske Trancheringskniv, der udføre lange lige snit

 

Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper. Dens udvidede klingelængde giver dig mulighed for at skære med et langt snit i stedet for at glide kniven frem og tilbage i en savebevægelse, og det reducerede overfladeareal forhindrer bladet i at klæbe til kødet.

 

Knivstype: Sujihiki / Trancherings kniv

Længde: 350 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale:Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 189g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Mahogni træ – Oksehorn

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

250 mm knivblad, 120 mm skaft & 15% knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Alle vores knive kommer med følgende:

✔️ Specifikationer omkring knivens oprindelse
✔️ Lille plaster – Knivene er ekstrem skarpe! 😉
✔️ Vedligeholdelse guide - både til rustfire og Carbon-stål
✔️ Håndlavede gaveæske formet specifik til den enkelte kniv