knivsættet bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivstype: Santoku / Grøntsagskniv
Længde: 170 mm
Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad
Hårdhed/HrC: 57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Stor & rødt pekka træ
Vægt i alt: ca 150g
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 2 mm
Lavet i: Sverige
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter