Vi leverer

SevenSpoons Sparkling champagneglas 24cl

99,99 DKK

5/5

SevenSpoons’ udsøgte champagneglas er fremstillet af eksklusivt krystalglas. Vores høje, langstilkede champagneglas ligger godt i hånden, og glassets langstrakte pæreform er med til at holde maksimalt på boblerne, så du kan nyde din champagne i lang tid.

  • Glastype: Champagneglas
  • Materiale: Krystal, uden bly
  • Volumen (cl): 24
  • Højde (mm): 278
  • Diameter (ø): 4,7 
  • Indpakning: Gaveindpakning af høj kvalitet

Hvad Siger vores kunder

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Det udsøgte champagneglas

SevenSpoons’ udsøgte champagneglas er fremstillet af eksklusivt krystalglas. Vores høje, langstilkede champagneglas ligger godt i hånden, og glassets langstrakte pæreform er med til at holde maksimalt på boblerne, så du kan nyde din champagne i lang tid.

 

Vores italienske stil

Alle vores glas fremstilles i Italien af allerhøjeste restaurantkvalitet. Hos os får du luksuriøse glas, som vil pryde ethvert bord. Du kan bruge dem både til hverdag og til fest.

 

Rengøring

Vi anbefaler altid, at glassene rengøres med sæbe på en fugtig klud eller svamp og efterfølgende tørres med en tør klud, men glassene fra SevenSpoons tåler også opvaskemaskine.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores glas i flotte brune eller sorte gaveæsker. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, bryllup og andre særlige lejligheder.

 

100 % tilfredshedsgaranti

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan teste vores produkter i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger, kan du ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Vægt 0.1 kg

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.