kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Kiritsuke – Køkkenchefens favorit
Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.
Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.
Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.
Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ
Vægt i alt: ca. 219g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

Andre er 100% tilfredse med vores produkter
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Kiritsuke – Køkkenchefens favorit
Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.
Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.
Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.
Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ
Vægt i alt: ca. 219g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter