Taku Damaskus – Kiritsuke 210 mm – SevenSpoons

1.379,00 kr.

 Inklusiv moms. Altid 100 dages returret

Ikke på lager

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Kiritsuke – Køkkenchefens favorit

 

Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.

Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.

Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.

 

Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 219g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Alle vores knive kommer med følgende:

✔️ Specifikationer omkring knivens oprindelse
✔️ Lille plaster – Knivene er ekstrem skarpe! 😉
✔️ Vedligeholdelse guide - både til rustfire og Carbon-stål
✔️ Håndlavede gaveæske formet specifik til den enkelte kniv