Vi leverer

The Master - Håndlavet kokkekniv, Damaskus stål, 33cm

1.699,00 DKK

Vores håndlavede kokkekniv The Master er den traditionelle japanske form for køkkenkniv – også kaldet Gyuto. Med denne kniv får du en kniv, du både kan bruge til grøntsager, kød og fisk. Det er virkelig den mest alsidige kniv, du kan finde, og du kan bruge den til næsten alle opgaver i køkkenet, store som små.

  • Knivtype: Kokkekniv
  • Knivbladet er 25cm, skaftet er 11cm
  • Vægt: 435 gram
  • 325 lags ekstrem hårdt 440c stål smedet efter Damascus-metoden
  • Skaftet er rødtræ & oksehorn
  • 61 HRC på Rockwall-skalaen (dette er en skala, hvorpå knivene måles for skarphed)
  • Bliver sendt & leveret i en mørkebrun gaveæske

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

Beskivelse

The Master – smedet efter Damaskus-metoden

The Master

Vores håndlavede kokkekniv The Master er den traditionelle japanske form for køkkenkniv – også kaldet Gyuto. Med denne kniv får du en kniv, du både kan bruge til grøntsager, kød og fisk. Det er virkelig den mest alsidige kniv, du kan finde, og du kan bruge den til næsten alle opgaver i køkkenet, store som små.

 

Unikt mønster og form

Alle vores knive har et smukt mønster på selve bladet. Dermed får du et unikt stykke håndværk, der skiller sig ud fra andre knive på markedet. Vores knive fremstilles i Pakistan og har et ergonomisk Micarta-håndtag. The Master kniven har et skaft af rødtræ og oksehorn, som gør kniven behagelig at holde på. Den består desuden af 325 lag hårdt stål, så det er en kniv, som kan klare det meste.

 

Rengøring

knivene af natur materiale (træ, bøffelhorn, oksehorn mm.) kan IKKE gå i opvaskemaskinen. Vi anbefaler man vasker alle sine knive nænsomt i hånden lige efter brug og aftørrer dem umiddelbart efter afvaskning. Fra tid til anden, er det en god ide at behandle det naturlige materiale håndtaget er produceret af i jomfruolivenolie. Dette vil holde materialet smukt og forhindre eventuelle revner.
Påfør et lag ekstra jomfruolivenolie med vat eller en klud og lad skafterne ligge i blød i et par minutter. Efterfølgende tørres olien af med køkkenrulle.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som har købt The Master kniven, køber også vores andre knive. Du kan i øjeblikket købe 3 forskellige knivserier hos SevenSpoons. Vi har Black-, Raindrop- og Twist-serien. Alle med knive af allerhøjeste kvalitet.

 

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan returnere vores produkter inden for 14 dage, hvis de ikke lever op til dine behov og forventninger. Ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk, kan du lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

default image

Deres Raindrop sæt har et utroligt smuk mønster

Eldar JusovicDenmark19. februar 2021

jeg købte deres kniv sæt med 5 knive & en kniv taske, jeg kan kun sige at jeg aldrig har set nogle knive i denne kvalitet, mønsteret er så perfekt i bladet og knive skær igennem som smør, jeg havde overvejede deres japanske knive men gik med deres håndlavede 440C knive, jeg bruger normalt japanske knive, men ville prøve noget Læs mere

<< Tilbage
Næste >>
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.