Twist - Håndlavede kokkekniv, damaskus stål, 37cm

1.799,00 DKK

✔️Perfekt Kniv: – Foretrukket af både hjemmekokke og kulinariske fagfolk, kan denne kniv gøre tyndere stykker kød og fisk med nøjagtighed. Dette sæt er udformet med et behageligt håndtag, overlegen vægt og balance og en fleksibel Razor Sharp Edge, der sjældent kræver slibning, og er et vigtigt værktøj til enhver kok, fisker, bbq-elsker og mange flere.

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Twist kokkekniv til den kræsne og kvalitetsbevidste!

Unikt skaft af wangyytræ & pakkatræ.

Her får du kvalitet og holdbarhed. Smukt hånddesign med unikke farver og mønstre.

Brugbar i køkkenet og specielt egnet til dig, der ønsker en lækker skærekniv.

Alle Knife4U-produkter er håndlavede i Pakistan, hvilket gør dem unikke.

Med denne kniv kan du håndtere det meste i køkkenet.

Køkkenkniven er designet og bygget til fagfolk, men denne kniv er også ideel til dig og hjemmekokke, som ønsker et hårdt, pålideligt skæreværktøj med mange års holdbarhed.

Kokkekniv (37 cm), der er lavet til daglig brug, er nem at håndtere, men med et særligt design og med en høj konstruktionskvalitet.

Damaskus | C37 håndlavet kokkekniv giver dig et køkkenværktøj med ekstra hårdhed, længerevarende skarphed, mikrostruktur, som kan yde højere modstand mod korrosion, og ekstraordinær kantholdighed i længere perioder mellem re-slibning.

Vi garanterer, at Natrium-produktionsprocessen ikke har negativ indflydelse på luft, vand eller jord.

Det rustfrie stålblad er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, der er korrosionsbestandigt, let at vedligeholde, og opretholder sin kantopbevaring og giver dig en fremragende skarphed.

Kniven er udformet i et brugervenligt glat bladmateriale, der har spejlpolering, og det rustfrie stål har en fremragende kantopbevaring, som giver dig muligheden for at skære maden glat.

Når du rengør den, skal du blot sørge for en mild håndvask med sæbe og vand og tørre kniven grundigt af. Den tåler ikke maskinopvask.

Specifikationer:

  • Antal lag: 325
  • Stål: Damaskus 440C
  • Total længde: 37 cm
  • Skaft: Wangyytræ & pakkatræ
Vægt0.3 kg

Information

✔️Perfekt Kniv: – Foretrukket af både hjemmekokke og kulinariske fagfolk, kan denne kniv gøre tyndere stykker kød og fisk med nøjagtighed. Dette sæt er udformet med et behageligt håndtag, overlegen vægt og balance og en fleksibel Razor Sharp Edge, der sjældent kræver slibning, og er et vigtigt værktøj til enhver kok, fisker, bbq-elsker og mange flere.

✔️ Uovertruffen præformance: – hensynsløs skarp buet kant er håndlavet til et spejllak inden for en svimlende 12 graders vinkel pr. Side ved hjælp af den traditionelle 3-trins Honbazuke-metode, denne kniv vil sejle igennem kulinariske udfordringer. For at forbedre hårdhed, fleksibilitet og korrosionsbestandighed er bladet kvælstofkølet. Dit arbejde i køkkenet udføres på ingen tid.

✔️Komfort og design: – Vi designer vores knive, så de er afbalancerede, så du ikke føler dig trukket ned. Knivens ergonomi hjælper med at reducere smerter og træthed i dine hænder. Præcisionen Smedet, Razor Sharp Blade er håndskarpet med en 12 graders vinkel pr. Side, hvilket giver en skarp og langvarig bladkant med en Rockwell hårdhed på 61+ HRC. Du er sikker på at modtage et stærkt og holdbart blad.

✔️Specifikation: – Denne kniv har et 440C rustfrit stål fuldt tangblad til fremragende robusthed og et behageligt greb med Wangy træhåndtag. Den samlede længde af denne kniv er 13,5 “og har en knivlængde på 8”. Hvilket er perfekt til filetering, udskæring og skæring af sarte fødevarer som rå fisk, kød eller kylling uden at knuse eller rive strukturen.

✔️Luksus gaveæske: – Tag dine kulinariske færdigheder til det næste niveau med denne perfekte koks skærekniv og slibestang. Hilser dig i en smukt designet gaveæske med messinglåse, din kniv ankommer med stil. Opbevar din kniv i den elegante æske. Det vil være en god gave ikke kun til dig, men vil også tilfredsstille de fleste af dine venner. Gør en fantastisk gave til fødselsdag, bryllup, jubilæum, mødre dag, fædre dag, jul, kokke, hus opvarmning og så meget mere.

detaljer

  • Kniv type: Kokkekniv
  • knivblades matriale: 440C Damaskus stål
  • Knivblads type: 325 lags  Damaskus stål
  • Knivblades længde: 25 cm
  • Skaftes matriale: Wangyytræ & pakkatræ
  • Skaftes længde: 12 cm

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.