Japansk Urtekniv, Damaskus stål, 9cm

399,00 DKK

Bladet har en længde på 9 cm og en hårdhed på HRC: 60±2

 

 

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Urtekniven, der er lavet til daglig brug, er nem at håndtere, men med et særligt design og med en høj konstruktionskvalitet.

Urtekniven giver dig et køkkenværktøj med ekstra hårdhed, længerevarende skarphed, mikrostruktur, som kan yde højere modstand mod korrosion, og ekstraordinær kantholdighed i længere perioder mellem re-slibning.

Vi garanterer, at Natrium-produktionsprocessen ikke har negativ indflydelse på luft, vand eller jord.

Det rustfrie stålblad er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, der er korrosionsbestandigt, let at vedligeholde, og opretholder sin kantopbevaring og giver dig en fremragende skarphed.

Kniven er udformet i et brugervenligt glat bladmateriale, der har spejlpolering, og det rustfrie stål har en fremragende kantopbevaring, som giver dig muligheden for at skære maden glat.

Når du rengør den, skal du blot sørge for en mild håndvask med sæbe og vand og tørre kniven grundigt af. Den tåler ikke maskinopvask.

Specifikationer:

  • Antal lag: 67
  • Stål: Damaskus stål
  • Total længde: 9 cm
  • Skaft: Micarta
Vægt0.3 kg

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.