kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniv
Længde: 310 mm
Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad
Hårdhed/HrC: 57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød
Vægt i alt: ca 141g
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: Sverige
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter