Se kniven & hvordan den klare Tomat testen
Gyuto-Kniven Bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaveR
Gyuto kokkekniven er nok den mest brugte kniv og en klar favorit. Den gør det nemt at udføre de fleste opgaver i køkkenet. I modsætning til andre japanske knive er Gyuto’en “double beveled”, hvilket betyder, at kniven er lige skarp på begge sider af knivbladet. Det gør, at kniven er utrolig nem at bruge som kok, amatørkok eller blot som madelsker.
NORDISK HÅNDVÆRK, DER VIRKELIG SPILLER EN ROLLE
De nordiske knive fra Sverige er smedet via digelstålmetoden, der stammer helt tilbage fra vikingetiden. Ståltypen er rustfrit Sandvik-stål, der i dag bruger 82 % genanvendt stål.
kniven kræver næsten ingen vedligeholdelse, så længe man bruger strygestål en gang imellem.
Du gør vores små lokale smedes dømme virkelighed
Hos SevenSpoons sætter vi en stolthed i at sælge kokkeknive af høj kvalitet. Vi rejser selv verden rundt for at lokalisere de bedste smede, der bruger materialer af allerhøjeste kvalitet. Det er i samarbejdet med disse smede, at vores knive opnår deres særlige status – i spændingsfeltet mellem dansk design og et traditionelt håndværk.
Vi føler, at den eneste rigtige måde, man gang på gang kan garantere en kvalitetskniv, er ved at samarbejde med de lokale smede og gøre brug af disses respektive traditioner og smedemetoder. Når du endelig står med en kniv fra os i hånden, vil du både opleve det ergonomiske og æstetiske præg fra det danske design såvel som funktionaliteten og kvaliteten fra mange århundreders nedarvede smedetraditioner.
Detaljeret information