Bedre end købt: den hurtigste opskrift på syltede svampe

En alsidig opskrift på tilberedning af svampe.

Syltede svampe – opskrift / collage: Vi, foto: depositphotos.com/.

Vi tilbyder dig at tilberede syltede svampe på en hurtig måde, travle værtinder vil helt sikkert blive glade. Hvis du ønsker det, kan du tilføje krydderier, men vær forsigtig med proportionerne.

Forresten er det bedst at lade svampene marinere natten over, rapporterer Vi med henvisning til valya__saenko.

Du er måske interesseret i: Den hurtigste opskrift: lækre koteletter i sprød panering uden stegning

Hurtigt marinerede svampe – opskrift

Ingredienser:

  • Svampe – 400 g;
  • Vand – 50 g;
  • Vegetabilsk olie – 50 g;
  • Salt – lidt mere end 1 tsk;
  • Sukker – 1 tsk;
  • Eddike 6-9% – 2 spsk. l;
  • Laurbærblad – 2 stk;
  • Peberkorn – 10 stk;
  • Hvidløg – 3 fed.

Svampene skal renses. Det kan du gøre med mel: Hæld 1-2 skefulde mel på svampene, ryst dem godt, skyl dem, og så er det klaret.

Hvis du har store svampe, er det bedre at skære dem i halve.

Til marinaden blandes vand, olie, salt, eddike, hvidløg og krydderier i en gryde.

Tilsæt svampene til marinaden, sæt den på varmen, og lad den simre i 10 minutter.

Når svampene er afkølet, hældes de i et glas, dækkes med et låg og stilles i køleskabet.

Du kan servere med hakkede løg og krydderurter. God appetit!

Se video om, hvordan du tilbereder marinerede svampe:

Du er måske interesseret i:

Hvem er valya__saenko?

valya__saenko er en kok, en populær vores landsmand madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt interessante opskrifter på udsøgte retter. Mere end 60.000 Instagram-brugere abonnerer på valya__saenko.

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet