Denne enkle kinakålsalat kan tilberedes på bare 15 minutter. Fantastisk salatopskrift.
Utrolig velsmagende salat på 15 minutter opskrift / Collage Vi, foto depositphotos.com/p>Lav en utrolig velsmagende og nem salat til hver dag. Pekingkålsalat vil appellere til alle. Den er meget nem at tilberede, utrolig sund og mættende.
Tilberedning af pekingkålssalat med kyllingefilet og vagtelæg.
Den perfekte snack, der bliver spredt på 1 minut: en opskrift på en meget hurtig ret
Nem pekingkålsalat – opskrift
Det skal du bruge:
- Pekingkål – 1 stk.
- Kirsebærtomater – 7 stk.
- Agurk – 1 stk.
- Kyllingefilet – 300 gr
- Vagtelæg – 5 stk.
- Sennep i korn – 1 teskefuld
- Salt, peber
- Mayonnaise eller creme fraiche – 1 spiseskefuld
- Sesam eller frø efter smag
Skyl kyllingefileterne, fjern skindet, og kog dem møre i saltet vand.
Afkøl fileterne, og skær dem i mundrette stykker, du kan også skære dem op.
Skyl pekingkålen godt, snit den, og læg den i en serveringsskål.
Vask cherrytomaterne og agurken, og skær agurken i tern. Cherrytomater til pekingkålssalaten kan skæres i halve.
Kog også vagtelæggene.
Hvor længe skal man koge vagtelæg til salat?
Vagtelæg skal hårdkoges i højst 4-5 minutter, efter at vandet har kogt.
Hvis du kan lide blødkogte æg, skal du ikke koge dem i mere end 2-3 minutter, efter at vandet har kogt.
Vi skal bruge hårdkogte æg til salaten. Så kog dem i 5 minutter, læg dem i koldt vand, og lad dem køle af. Så piller vi æggene og skærer dem i halve.
Vi klæder salaten med sennep og mayonnaise og smager til med salt og peber.
Bland pekingkålssalaten godt.
Pynt den færdige kålsalat med kyllingefilet og vagtelæg, og drys med sesamfrø eller kerner.
Lad os servere en lækker og let pekingkålsalat.
Se video om, hvordan man laver pekingkålsalat – opskrift
Hvem er ann_.food?
ann_.food er en populær madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt interessante opskrifter på gourmetretter. Mere end 19.000 Instagram-brugere abonnerer på ann_.food.
Læs også her:
Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.