Appetitvækkende salat med kyllingehjerter vil vinde over alle gæster.
Salat med kyllingehjerter og koreanske gulerødder / depositphotos.com
En fyldig salat med kyllingehjerter kan både være en snack og en anden ret. Alle ingredienserne i den supplerer hinanden perfekt. Vi garanterer, at dine gæster vil blive begejstrede. I denne opskrift er hjerterne så godt forklædt, at selv de, der ikke kan lide dem, vil nyde retten.
For at lave en lækker salat med kyllingehjerter skal du lægge hovedingrediensen i blød i mælk i 40-60 minutter før tilberedning for at blødgøre kødet. Sørg for at trimme film og fedt af, og fjern blodpropper.
Salat med kyllingehjerter med koreanske gulerødder og agurker
Ingredienser:
- kyllingehjerter – 500 g;
- Koreanske gulerødder – 200 g;
- agurker – 2 stk;
- løg – 1 stk;
- peberfrugt – 1 stk;
- 20% creme fraiche – 100 g;
- eddike – 0,5 spsk. liter;
- salt, peber efter smag.
Agurker kan tages både friske og syltede, og creme fraiche kan erstattes med mayonnaise eller suppleres med sennepskorn, hvis det ønskes. Fjern fedt og film fra hjerterne, læg dem i koldt saltet vand, og kog dem i 30 minutter efter tilberedning. Hæld det fra i et dørslag, og lad det køle af.
Skær løget i halve ringe. Læg dem i en dyb skål, hæld eddiken over, tilsæt sukker og salt. Lad det marinere i 15 minutter. Skær agurker og peberfrugter i tern, og skær hjerterne i strimler. Bland kødet med agurker, peberfrugter, syltede løg og koreanske gulerødder i en dyb skål. Smag salaten til med salt, og vend den med creme fraiche.
Salat med kyllingehjerter og majs
Ingredienser:
- hjerter – 500 g;
- æg – 3 stk;
- hård ost – 100 g;
- majs på dåse – 150 g;
- løg – 75 g;
- krydderurter – et bundt;
- mayonnaise – 4 spiseskefulde;
- eddike – 2 spiseskefulde.
Rens kyllingehjerterne, og kog dem i 30 minutter i saltet vand, og afkøl dem. Kog også æggene, og afkøl dem. Forbered marinaden til løgene – bland 100 ml vand med eddike og en knivspids sukker. Skær løgene i halve ringe, og lad dem marinere i 15-30 minutter.
Skær æggene i grove tern, hjerterne i strimler, riv osten. Dræn væsken fra majsen. Bland alle ingredienserne, og vend med mayonnaise. Pynt salaten med kyllingehjerter og hakket grønt inden servering.
Salat med kyllingehjerter, æg og ærter
Ingredienser:
- kyllingehjerter – 500 g;
- æg – 2 stk;
- ærter på dåse – 160 g;
- svampe – 100 g;
- løg – 1 stk;
- syltede agurker – 150 g;
- mayonnaise – 100 g;
- smør – 2 spiseskefulde;
- persille – 10 g;
- salt og peber efter smag.
Kog hjerter og æg, indtil de er kogte og afkølede. Skær løgene i halve ringe, og steg dem på en pande med olie i 2-3 minutter. Tilsæt champignon i tern til løgene, og steg det hele sammen i 5-6 minutter. Krydr med salt og peber.
Skær de saltede agurker og æg i tern, og skær hjerterne i kvarte. Bland med ærter, stegte svampe med løg og hakket persille. Vend med mayonnaise. Lad salaten med hjerter stå i køleskabet i mindst 30 minutter før servering.
Vi har tidligere skrevet om, hvordan man tilbereder møre kyllingehjerter i creme fraiche med en hemmelig ingrediens.