Om man skal dræne det første vand, når man koger kød: en fejl, mange begår

Selv erfarne værtinder kan begå en alvorlig fejl.

Sådan laver du den første ret med kød / Kolage: Vi, foto depositphotos.com

Det vil du lære:

  • Om det er værd at dræne vandet efter den “første kogning” af bouillonen
  • Sådan tilbereder du den første ret med kød korrekt

At tilberede en velsmagende og smagfuld kødbouillon er ved første øjekast en ret nem ret, men under processen skal du overholde visse regler og være opmærksom på detaljer. Vi fandt ud af, om det er værd at dræne det “første vand”, efter at kødet har kogt.

Hvis du er interesseret i at lære mere om “kulinariske” tricks, så anbefaler vi vores materiale: Et interessant trick med koldt vand: Sådan gør du dumplings til et kulinarisk mesterværk.

Portal Pixelinform skriver, at mange husmødre og kokke tror, at det at dræne det “første vand” efter kogning af kød hjælper med at gøre bouillonen gennemsigtig og slippe af med alle de skadelige stoffer, der angiveligt indeholder kød.

Tilstedeværelsen af såkaldte skadelige stoffer kan dog kun fastslås gennem laboratorietests, ikke køkkentricks.

Du har sikkert bemærket, at der under tilberedningen af den første ret med kød flyder hvidt skum op til toppen. Nogle husmødre tror, at det er snavs og skadelige stoffer, men i virkeligheden er skummet et almindeligt protein, der er størknet ved høj temperatur. Det er ikke sundhedsskadeligt.

Hvis du dræner vandet, bliver bouillonen også mindre rig og næringsrig.

Nogle kokke mener, at husmødre ved at dræne det “første vand” faktisk hælder alle de gavnlige stoffer, der frigives fra kødet til bouillonen i løbet af de første par minutters kogning, ud i afløbet.

Andre nyheder:

Hvad er suppe?

Suppe er en flydende ret, der indeholder mindst 50% væske Den flydende del af suppen kaldes basen, den tætte del kaldes tilbehøret. Supper tilberedes på bouillon, bouillon, mælk og mælkeprodukter og kvass. Garnituren i supper er en række forskellige produkter: grøntsager, svampe, korn, bælgfrugter og pasta, fisk, kød og fjerkræ, ifølge Wikipedia.

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktørerne.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet