Fire skønne måltider af frosne blandede grøntsager: Her er, hvad du kan lave

Disse opskrifter med blandede grøntsager passer til alle lejligheder og kan bruges til ethvert måltid.

Hvad laver man af mexicansk grøntsagsblanding / foto depositphotos.com

I en tid med konstant travlhed, strømafbrydelser og mangel på fritid er det især værdifuldt med enkle opskrifter, der hurtigt kan tilberedes til at brødføde dig selv og hele familien. I dag har Vi udvalgt retter med blandede grøntsager, som kan fås i alle supermarkeder i afdelingen for frosne fødevarer. Deres mangfoldighed giver dig mulighed for at prøve mange muligheder for frokoster og middage.

Frosset gryderet med blandede grøntsager

Frosne blandede grøntsager tilberedes meget enkelt, og derfor er det værd at huske denne opskrift som en “tryllestavshjælper” i tilfælde af en hård dag. For at forberede den skal du bruge:

  • 500 gram frosne blandede grøntsager efter smag;
  • tre æg;
  • 200 milliliter fløde;
  • 100 gram hård ost;
  • krydderier;
  • urter.

Forvarm først ovnen til 180 grader (gas 4). Tø grøntsagerne op, og hæld det overskydende vand fra. Pisk æggene med salt i en skål. Tilsæt fløde, krydderier og krydderurter, og bland grundigt. Riv derefter osten. Læg grøntsagsblandingen i en bageform, hæld fløde over, og drys med ost. Bag i ca. en halv time, til den har en gylden skorpe.

Du vil ikke tro, hvad du kan lave af blandede grøntsager – suppe.

Suppe af frosne blandede grøntsager

Denne suppe er lavet af blandede grøntsager uden kød, og derfor er den perfekt, hvis du faster eller har besluttet dig for at reducere kalorieindholdet i dine måltider. Til denne ret tager vi:

  • 500 g blandede grøntsager af gulerødder, løg, selleri og broccoli;
  • vand eller bouillon;
  • en eller to kartofler;
  • to fed hvidløg;
  • olie til stegning;
  • 200 milliliter fløde;
  • krydderier.

Steg alle grøntsager og hvidløg i olien. Lad det simre i ca. 10 minutter under omrøring. Hæld derefter bouillon eller vand på, og lad det simre, til det er mørt. Lad suppen køle lidt af, og purér den med en stavblender. Sæt den tilbage på varmen, hæld fløden i, smag til, og bring den i kog. Drys eventuelt med krydderurter.

Frossen blandet grøntsagssalat

Dette er en meget doven opskrift på en ret, der bliver lækker, men som også kan variere din menu. For at lave den mexicanske blandede grøntsagssalat skal du bruge:

  • pakke med mexicansk mix;
  • 300 gram røget pølse eller skinke;
  • en agurk;
  • to tomater;
  • tre kartofler;
  • dild;
  • mayonnaise;
  • krydderier.

Grøntsagsblandingen skal koges i saltet vand og kastes på et dørslag. Du skal også koge kartoflerne og skrælle dem. Hak kartofler, agurker, tomater og pølse. Kom det hele i en skål. Vend mayonnaise i, tilsæt krydderier og krydderurter, og bland.

Frosne grøntsager kan også stuves.

Stuvning af blandede grøntsager

Til sidst har vi noget andet at lave med blandede grøntsager. Dette er en lækker basisgryderet, som du kan ændre efter eget ønske, alt efter hvilke ingredienser du har til rådighed. For at forberede den skal du bruge:

  • en lille pakke af en hvilken som helst frossen blanding;
  • 4-5 kartofler;
  • et løg:
  • en lille pakke pølser;
  • 50 gram smør;
  • bouillonterning;
  • krydderier efter smag

Blandingen kan optøs uden at tø op. Fortynd terningen i en kop varmt vand (150 milliliter). Skær løget i tynde skiver, og skær pølserne i cirkler. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og svits løget. Tilsæt blandingen, og lad den simre i ca. 10 minutter. Tilsæt pølserne, og skræl og skær kartoflerne i småstykker på dette tidspunkt. Kom dem i gryden, og hæld den fortyndede bouillon over. Tilsæt krydderier, og lad det simre, indtil kartoflerne er færdige. Det er bedre at servere med krydderurter.

Tidligere har Vi fortalt, hvilken del af kyllingen der er den mest nyttige.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet