Ikke alle dele af slagtekroppen er alsidige.
Hvilken del af oksekødet er mest mørt og velsmagende – hvad skal man købe / collage af Vi, foto af depositphotos.com
For at enhver ret tilberedt af oksekød skal være velsmagende, skal du vide, hvordan du vælger det rigtige kød. Enhver værtinde bør vide, hvilken del af slagtekroppen der er egnet til hvad, og hvor mange kalorier der er i hver, hvis der er behov for at holde øje med tallet. Hvilken del af oksekødet, der er den blødeste, og hvad der egner sig til det, står længere nede i materialet.
Hvilken del af oksekødet er den blødeste til madlavning
Hvis du ikke ved, hvilken del af oksekødet der er bedst til borsjtjdet er helt sikkert lille mand – Den perfekte del til fede supper som rassolnik og borsjtj. Til bouillon og supper Lettere vægt hals, udbenet, bryst uden brystben og ribben. Det kan også være en god idé at overveje pashina – det “opfører” sig vidunderligt, når det koges og stuves, så suppe med denne del af oksekødet vil helt sikkert være velsmagende. Selv rygribben kan du lave en velsmagende suppe, men der vil selvfølgelig ikke være noget kød.
Det er også vigtigt at forstå, hvilken del af oksekødet der er bedst til suppe, hvis det er bouillon. Værtinder, der planlægger at tilberede det klart, bør købe Underlårmen det giver en tykkere og federe bouillon. skank. Forresten, hvis nogen del af oksekødet til pålæg og den passer perfekt, det er den samme skinnebenså hvis du ønsker, at bouillonen skal størkne jævnt og blive til en kraftig bouillon, så gør det.
Hvilken del af oksekødet indgår i en bøf?
Oksebøf er ikke en nem ret, som ikke kun skal tilberedes ordentligt, men man skal også vide, hvilket kød man skal vælge. Det er ikke alle kokke, der får en velsmagende bøf ud af det – set hvilken del man køber, bliver det ikke godt, hvis det ikke er “den rigtige”.
Så husk, at bøffer af høj kvalitet kun laves af fra bagsiden. Jo længere væk fra hoven, jo blødere er kødet, så dyrets ryg er perfekt til at stege store stykker kød. Desuden er der kun to dele af slagtekroppen, der egner sig til dette formål. ryggen og den øverste del af gumpen.
Hvilken del af oksekødet er bedst til at stege
Folk bruger ikke kun kødstykker til kogning og bøffer, men også til at stege sammen med f.eks. grøntsager. Husk derfor, hvilken del af oksekødet der er mest smagfuld, hvis du planlægger en braiseringsproces. Egnede dele omfatter. spidsbryst, bov, det nederste af bagdelen, det øverste og nederste af låret og pasina.
Hvilken del af oksekødet til gullasch ville være den mest succesfulde? Udelukkende Spatel. Det bliver en vidunderlig ret, selv uden superkomplicerede kulinariske færdigheder.
Hvad er den bedste del af oksekødet til kebab?
Sætningen om, at kebab ikke tåler kvindehænder, kan revideres og suppleres – den tåler ikke upassende kød. Det er ligegyldigt, hvilke hænder der arbejder over grillen – det vigtigste er, at den rigtige del af slagtekroppen blev købt.
Nogle gange kan man høre, hvordan kunderne på markedet og i butikken spørger sælgerne: “Mørbrad – hvilken del af oksekødet er det?”, uden at vide, at denne del af dyrets krop er ideel til kebab. Den ligger praktisk talt midt på slagtekroppen, er meget blød og smelter i munden, hvis den bliver grillet over kul.
Hvilken del af oksekødet er velegnet til koteletter og koteletter?
Så det er værd at forstå, hvilken del af oksekødet der er den mest lækre, hvis du vil have møre og luftige koteletter. Erfarne husmødre køber til sådanne formål bov og chuck. Chic Koteletter kan laves af overlår, ryg og mørbrad.
Når det kommer til, hvilken del af kødet der er passende til hakket kødHvis du ikke kun vil bruge det til koteletter, men også til nogle andre retter, er det meget muligt at male det i en kødhakker Spidsbryst, mørbrad, nakke og bov.
Hvilken del af oksekødet skal man købe og til hvad – infografik / collage Vi