Den lækreste svampekage med kondenseret mælk: tilbered desserten på 15 minutter

Denne kage er meget mør, blød og gennemfugtet.

Kage med kondenseret mælk viser sig at være meget velsmagende / foto depositphotos.com

Det er de færreste, der ikke kan lide en fyldig og lækker kage med kondenseret mælk. Det er nemt at tilberede den derhjemme, og du behøver ikke engang at bruge mange timer på at bage. Vi har fundet en simpel kage på kefir med creme fraiche, som ikke kræver dyre ingredienser.

Sådan laver du en kage på kefir med kort varsel

Det tager kun 15 minutter at bage kagerne til denne kefir-kage. Resten af tiden skal bruges til at samle desserten og pynte den. Til forberedelse skal du bruge:

  • tre æg;
  • 120 gram sukker;
  • 300 milliliter kefir;
  • 300 gram mel;
  • 70 gram smør;
  • en teskefuld bagepulver;
  • en spiseskefuld eddike eller citronsaft;
  • 50 gram valnødder.

For at tilberede cremen skal du desuden bruge 400 gram tinktureret creme fraiche 30% og 250 gram kogt kondenseret mælk.

Forvarm først ovnen til 180 grader. Pisk æggene med sukker og en knivspids salt til en luftig masse. Hæld derefter kefiren i, og bland. Sigt melet i, og bland det grundigt, så der ikke er nogen klumper. Tilsæt det smeltede smør, og rør igen.

Hæld bagepulveret i, og hæld eddike eller citronsaft over. Rør rundt for at få en reaktion. Rør til sidst de hakkede nødder i.

Hæld dejen i formen, og bag den i 15 minutter.

Når kagen er afkølet, skæres de hårde kanter af på alle sider, og kagen skæres i to halvdele, så der dannes to rektangler. Hver af dem skal skæres i halve, men allerede – på langs, i tynde kager. På den måde får vi fire identiske lag.

Bland creme fraiche og kondenseret mælk, og saml kagen ved at smøre skorperne. Der skal være nok creme til at dække siderne og toppen af kagen. Du kan pynte kagens sider med smuldrede nødder og lave mønstre af kogt kondenseret mælk på toppen.

Tidligere fortalte Vi, hvordan man laver hjemmelavet kage Tre glas.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet