Når du kender alle ncerne, kan du nemt tilberede fiskekoteletter af kulmule som i børnehaven.
Fiskekoteletter er nemme at gøre saftige / foto depositphotos.com
Fiskekoteletter er en vidunderlig mulighed for at erstatte kød og gøre din menu mere varieret. De kan steges på panden og bages.
Fiskekoteletter i ovn
For at tilberede fiskekoteletter af kulmule skal du bruge:
- 500 gram kulmule uden skind og ben;
- et løg;
- et æg;
- to fed hvidløg;
- brødkrummer;
- salt og peber;
- to spiseskefulde mayonnaise.
Pil og hak løg og hvidløg. Bland fisk, løg, hvidløg og mayonnaise i en blender til en homogen masse.
Tilsæt krydderier og derefter æg og rasp. Rør, indtil massen er homogen, og form koteletter.
Forvarm ovnen til 200 grader. Læg koteletterne på en bageplade, og smør dem let med olie. Bag dem i cirka en halv time, indtil de er brunede.
Lad os nu se, hvordan man tilbereder fiskekoteletter af sej.
Fiskekoteletter – opskrift med sej
Det er meget nemmere at lave fiskekoteletter af hakket kød. Til denne ret skal du bruge:
- 500 gram hakket sej;
- et løg;
- to fed hvidløg;
- et æg;
- tre spiseskefulde mel;
- persille eller dild;
- krydderier.
Hak løg og hvidløg, og steg dem gyldne på en pande. Bland hakket kød, løg og hvidløg, mel, krydderurter og krydderier i en skål. Bland det godt, og form koteletter.
Du kan også rulle dem i mel eller rasp for at få en sprød skorpe. Varm olien op på en pande, og steg koteletterne – de skal være brune udenpå og gennemstegte indeni.
Hvad skal man tilsætte hakket fisk for at forhindre, at den falder fra hinanden?
Der er mange fejl, som gør, at koteletterne måske ikke bliver til noget. Så nogle mennesker tvivler på, om fiskekoteletter har brug for et æg. Under stegning eller bagning vil det fastgøre hakket.
Under tilberedningen skal du ikke skynde dig at vende for tidligt. Hvis der ikke er en fast skorpe på overfladen, kan farsen falde fra hinanden. En anden grund til tab af form kan være mangel på olie. I så fald vil koteletterne klæbe, og det vil gøre det vanskeligt at arbejde med dem.
For at undgå, at farsen bliver vandet, er det en god idé at stege løgene, før de tilsættes. En rå grøntsag vil afgive saft, hvilket ikke er tilfældet med stegte. Hvis du har brugt frossen fisk til farsen, skal du sørge for at presse den overskydende væske ud.
Hvis din fars allerede er flydende, kan semulje, brødkrummer eller gammelt brød hjælpe med dette – de absorberer det overskydende.
Sådan gør du sejkoteletterne saftige – tilsæt gulerødder, løg, mælk, creme fraiche eller fløde og lidt bagepulver for at blødgøre dem.
Tidligere har Vi fortalt dig, hvilket kød der giver den lækreste gryderet.