I stedet for traditionel borsjtj: den mest hjertelige forret – guddommeligt lækker

En opskrift på en ret, der er lige så god som bograch.

Bob-Levesh – opskrift / collage: Vi, fotos: instagram.com screen, Alex Mil, depositphotos.com/

Vi giver dig en opskrift på en traditionel transkarpatisk forret, som alle vil elske. Bob-levesh viser sig at være en uvirkelig solid ret med en klar smag af røget kød.

Forresten kan du bruge rå bønner i stedet for dåsebønner, men glem ikke at lægge dem i blød i koldt vand natten over, rapporterer Vi med henvisning til mil_alexx.

Ikke nemmere: en ny opskrift på hurtige varme sandwiches – vanvittigt lækkert

Bob-levés – opskrift

Ingredienser:

  • 500 g røget ribben + 300 g røget pølse
  • 450 g hvide bønner
  • 2500 ml vand
  • stor gulerod
  • 250 ml tomatpuré eller hjemmelavet ketchup
  • 2 løg
  • 150 g sellerirot
  • persillegrønt
  • 5 fed hvidløg
  • stærk peber
  • salt
  • peber
  • røget paprika 1,5 spsk. l
  • laurbærblad
  • peberkorn
  • 2 spsk mel

Til galushki:

  • 1 æg
  • salt
  • 70-80 g mel

Hæld vand i en gryde, tilsæt ribben, løg, salt, laurbærblad og peberkorn, og lad det simre i 15 minutter.

Kom gulerødder og selleri i tern i gryden, og lad det simre i yderligere 15 minutter.

Tag løget op af gryden. Tag også ribbenene ud, og skil kødet fra knoglerne, skær det i mundrette stykker, og kom det tilbage i gryden.

Hæld tomatpuréen i, og lad det hele simre ved svag varme.

Varm vegetabilsk olie i en stegepande, steg det finthakkede løg heri, tilsæt nu den skiveskårne pølse, og lad den stege med i 5-6 minutter.

Tilsæt mel og paprika på panden, rør rundt, hæld lidt vand i, hæld de hakkede krydderurter og det hakkede hvidløg i. Tilsæt peberfrugt for at krydre, lad det hele simre i 5 minutter, og send det over i den almindelige gryde.

Hæld bønnerne på dåse i, og lad det simre i 15 minutter.

Første retterFørste retter / infografik: Vi

Til dumplings blandes æg, salt og mel, og der æltes en blød dej. Knib små stykker dej af, og kom dem i en gryde.

Kog retten i yderligere 7 minutter, og så er den klar.

Tilsæt hakket persille ved servering. Rigtig god appetit!

Se videoen om, hvordan man laver bob-levés:

Hvem er mil_alexx?

mil_alexx er en populær vores landsmand madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt interessante opskrifter på udsøgte retter. Mere end 490.000 Instagram-brugere abonnerer på mil_alexx.

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet